De unde ştii că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt?

E o întrebare retorică… sau, în orice caz, cu un răspuns greu de formulat în cuvinte. Pentru că, uneori, ştii… pur şi simplu. Există însă clipe în care îndoiala îţi macină sufletul şi, cu toate că-ţi simți fiinţa plutind pe o mare de iubire, te întrebi involuntar dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt şi dacă va dura tot restul vieţii, pentru că… asta îţi doreşti, nu-i aşa?

Chiar dacă nu există, un algoritm pentru a afla răspunsuri atunci când vine vorba de sentimente, există totuşi semne care îţi arată calea pe care ar trebui să o urmezi…

Îi spui lucruri pe care nu le spui nimănui altcuiva
Dorinţa de a împărtăşi cu fiinţa de care eşti îndrăgostită lucruri intime, pe care nu le spui celor pe care îi cunoşti relfectă încrederea pe care o ai în ea, iar încrederea este una dintre ingredientele de bază ale unei poveşti eterne…

Îl/o laşi să te vadă în momente de slăbiciune
E uşor să fii fericit alături de cineva atunci când îţi este bine. Dar… ce se întâmplă atunci când lucrurile merg mai prost? Ce se întâmplă atunci când din cauze exterioare îţi simţi sufletul împovărat de greutăţi? Dacă te simţi în siguranţă alături de el/ea în aceste momente… atunci ai încă o dovadă că sunteţi făcuţi unul pentru altul.

Îl/o respecţi
Desigur, îţi respecţi şi părinţii, prietenii… Dar respectul în iubire înseamnă în primul rând faptul că nu vrei să-l schimbi pe celălalt. Îl accepţi aşa cum este, îi respecţi alegerile şi nu încerci să i le transformi în propriile alegeri.

Îţi poţi imagina viitorul împreună cu el/ea
Toată lumea îşi face planuri de viitor… dar felul în care te vezi peste ani alături de el/ea atunci când închizi ochii îţi dă o stare de atitudine inexplicabilă… e dorinţa de a îmbătrâni împreună.

Nu îţi este frică să vă contraziceţi
Şi asta pentru că ştii că oricât de diferite ar fi opiniile voastre, va şti să o respecte pe a ta, chiar dacă nu va ajunge să fie de acord cu ea.

Râdeţi împreună
Râsul este una dintre bucuriile simple ale vieţii, iar dacă ajungeţi să împărtăşiţi această bucurie, este un semn bun..

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad