Decebal Sulea, înlăturat de la Hidrosind

Conform unui comunicat de presă  au fost respinse cele 10 cereri de intervenţie formulate de foşti lideri sau membri ai sindicatului de la Hidrosind. Astfel, sindicatele din Hidroelectrica au o altă conducere.

Pe 27 iulie 2013, la o zi de la ieşirea din insolvenţă a Hidroelectrica, la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Conferinţa Sindicatului Hidroelectrica “Hidrosind”, care l-a ales preşedinte pe  Viorel Constantinescu, în locul lui Decebal Sulea.

Biroul Executiv al Sindicatului a ales, în şedinţa din data de 4 iulie 2013, noul secretar general şi presedintele Comisiei de Strategii Energetice şi Dezvoltare. Astfel, noul secretar general al Sindicatului Hidroelectrica “Hidrosind” este Nicolae Pleşa, care l-a înlocuit pe Nicolae Aurariu. Preşedintele Comisiei de Strategii Energetice şi Dezvoltare este Simion Dumitru, care îl înlocuieşte pe Ilie Roşu (fost preşedinte al Hidrosind, până la alegerea lui Decebal Sulea).

Sindicatul Hidroelectrica “Hidrosind” este sindicatul reprezentativ la nivelul

Hidroelectrica SA şi numără peste 3.800 de membri. (Focus Energetic)

Amintim că legat de sindicatele de la Hidroelectrica, avocatul Borza a fost acuzat căva mitui lideri ai Hidrosind, cu posturi în administraţie. În acest context, planul lui Borza era sî -i înlăture pe opozanţii săi, prin schimbarea conducerii sindicale, fapt ce s-a şi întâmplat.

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad