Demisia senatorului Tudor Barbu a ajuns în Biroul Permanent al Senatului României

Parlamentarul de pe Colegiul numărul 1 spune că demisia i-a fost trimisă în Senat de foștii colegi din Partidulul Poporului Dan Diaconescu.

Miercuri, la redacțiile instituțiilor de presă din județul Gorj a ajuns informația conform căreia  demisia senatorului Tudor Barbu a ajuns în Senatul României. Parlamentarul a refuzat să facă prea multe comentarii pe această temă. A spus doar că nu și-a dat demisia din Partidul Conservator.  „Am înțeles că demisia aceasta a fost depusă de reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu în numele meu; acest lucru e ilegal.  Este un subiect pe care nu vreau să-l comentez ”, este scurta reacție pe care a dat-o Tudor Barbu.

Dian Popescu: Demisia lui Barbu – o prostie

Senatorul Dian Popescu consideră că demisia lui Tudor Barbu, depusă la Biroul Permanent al Senatului României, este o prostie, o problemă de cancan. Parlamentarul de pe Colegiul numărul 1 de Senat nu a dorit să facă prea multe comentarii pe marginea informației ajunse la redacțiile instituțiilor de presă din județ. Dian Popescu susține că senatorul Tudor Barbu nu și-a depus demisia din Partidul Conservator. Foștii săi colegi de la PPDD i-ar fi înaintat demisia. „E o problemă de cancan, Tudor Barbu este și va rămâne senator. Demisia din Senat nu se poate da decât în plenul senatului. Nu comentez astfel de copilării cu Senatorul Tudor Barbu”, a comentat senatorul Dian Popescu.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicolae Vintila says:

    RUSINE Tudor Barbu| pt. noi nu esti decat o nulitate.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. roman ileana says:

    bai nea barbu,mai stai linistit,ca prea te agiti…asa,pe la toate televiziunile sa mai iei un ban,nu-ti ajung cei de la parlamentul rusinii si coruptiei….ce ziceai la otv?ii criticai pe politicieni?dar nu ti-e rusine?ai obrazul gros….ai schimbat si trei partide,cica esti cu bratianu….HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad