„Deocamdată e doar un vis”


După remiza cu Pacos Ferreira de la Guimaraes (scor 1-1), tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a părut mulţumit de acest rezultat. Deşi a scăpat printre degete o victorie care ar fi însemnat relansarea şanselor la o primăvară europeană, Pustai ţine să readucă aminte faptul că pentru Pandurii, un loc cât mai sus în grupa E a Europa League reprezintă, „deocamdată, doar un vis”. „Am întâlnit un adversar puternic, e bine că nu am pierdut. Important e ca Pandurii să se bată pentru obţinerea unor rezultate bune până în ultimul minut. Asta înseamnă că reprezentăm cu cinste fotbalul românesc şi că încercăm să ne îndeplinim un vis, care deocamdată e doar un vis”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Cel care regretă cel mai mult ratarea şansei unei victorii a trupei lui Pustai  la Guimaraes s-a arătat preşedintele C.A. al clubului Pandurii, Marin Condescu. Totuşi, conducătorul grupării de fotbal gorjene se arată în continuare cel mai optimist în privinţa unei performanţe deosebite a pandurilor în Europa: „Şansele noastre sunt intacte pentru locul doi în grupă. Dacă aveam 2-0 în minutul 10, la ocazia lui Matulevicius, jocul era într-o anumită direcţie. În partea a doua au jucat şi ei mai bine, dar este bine că am obţinut un punct în final. Putem să mergem mai departe în Europa League, şi noi şi Steaua. Vrem să obţinem două puncte cu Fiorentina, facem două egaluri cu ei. Cam asta ne dorim. Şi vrem să câştigăm cu Pacos şi cu Dnepr”, a spus Condescu.

Costinha laudă Pandurii

Antrenorul celor de la Pacos de Ferreira, Costinha, a fost mulţumit cu remiza din faţa pandurilor, mărturisind că a avut o misiune extrem de dificilă în compania trupei lui Pustai. Tehnicianul lusitan a recunoscut, însă, că egalul cu Pandurii, 1-1, complică şi mai mult problema din grupa E a Europa League: „Fiecare joc e special pentru noi. Ştiam că Pandurii vine să profite de greşelile noastre, că e foarte bună pe contraatac. Nu ne-au deranjat prea mult şi tocmai pentru cât s-a zbătut echipa noastră, am meritat acest punct. În orice caz, am înfruntat o echipă care are multă calitate, cu executanţi excelenţi, organizată şi cu un sistem de joc foarte bine definit”, a spus Costinha. „Am primit gol dintr-o fază fixă. Cu toate acestea, nu ne-am lăsat mai prejos şi le-am dat o replică excelentă, încercând totodată să fim atenţi la contraatacul celor de la Pandurii, despre care am fost anunţaţi”, a completat căpitanul portughezilor de la Pacos de Fererira, Filipe Anunciacao.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad