Derby de Craiova se va juca pe „Oblemenco” din Severin

Site-ul FRF a anunțat, ieri, că partida dintre FC Universitatea Craiova și CS Universitatea Craiova se va disputa la Severin. Jocul este programat sâmbătă, de la ora 20:00. Potrivit unui comunicat emis pe site-ul clubului patronat de Mititelu, s-a convenit cu autoritățile din Severin ca în zilele disputării partidelor în care este angrenată echipa sa, stadionul să se numească „Ion Oblemenco”. De astăzi vor fi puse în vânzare bilete atât în Severin, cât și în Craiova.
Potrivit Fanatik.ro, Mititelu a acceptat să dispute meciul la Severin la insistențele suporterilor din Peluza Sud, care i-au transmis potrivit sursei citate: „Ne-ai promis că vei ţine echipa de fotbal departe de scandaluri, iar războiul îl vei duce în particular cu cei de la FRF. Vrem să demonstrăm că noi suntem mai mulţi faţă de cei de la CS Universitatea Craiova, iar lucrul asta îl vom arăta la meciul direct”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad