Descoperă ce spune numele tău despre tine!

Te-ai gândit vreodată că numele pe care l-au ales părinţii pentru tine are o anumită semnificaţie care dezvăluie multe detalii despre personalitatea ta? Specialiştii spun că fiecare prenume are o vibraţie specială şi că energia se ascunde în spatele numărului care îţi reprezintă numele.

Aşadar, află cum poţi să calculezi acest număr şi ce spune numele tău despre tine!
Tabelul de mai jos te va ajuta să afli care este numărul energetic reprezentativ pentru numele tău. Tot ce trebuie să faci este să asociezi câte un număr fiecărei litere, apoi să faci o adunare.
Este necesar să aduni suma finală pentru a ajunge la un număr de la 1 la 9. Cifra finală este numărul care dezvăluie ce spune numele tău despre tine şi face referire la influenţa pe care o au fizicul şi psihicul asupra dezvoltării tale generale, la modul în care gândeşti şi acţionezi şi cum vei interpreta experienţele pe care le vei avea de-a lungul vieţii. Ce spune numele tău despre tine după numărul pe care îl ai?

Cifra 1

Eşti o persoană puternică şi întreprinzătoare. Îţi place să fii văzută ca un leader atunci când începi proiecte noi şi nu te laşi până nu obţii ceea ce îţi doreşti. Deşi ai un caracter puternic, ai şi o latură feminină, fiind atrasă de frumuseţe şi de modă. Vei reuşi în viaţă dacă te vei concentra pe afirmarea ta, punând accent pe individualitate.

Cifra 2

Ai o personalitate paşnică, puţin misterioasă şi rece uneori, dar ai un caracter plăcut. Îţi place să analizezi şi să pui cap la cap toate detaliile. Te descurci bine în relaţiile cu cei din jur, îţi place să socializezi şi să obţii diferite colaborări. Dacă vei merge pe această cale, vei avea numai de câştigat.

Cifra 3

Eşti o persoană creativă din multe puncte de vedere. Eşti voioasă, sociabilă şi tot timpul cauţi muze care să te inspire. Imaginaţia bogată şi curiozitatea te împing să comunici, să împărtăşeşti idei şi să ai o viaţă activă. Felul în care foloseşti cuvintele şi creativitatea îţi poate aduce mult succes.

Cifra 4

Nu duci lipsa de creativitate sau de prieteni, însă uneori poţi să fii considerată pisăloagă din cauza presiunilor pe care le faci şi a determinismului cu care eşti înzestrată. Vei fi plăcută la locul de muncă şi apreciată de către şefi datorită caracterului tău.

Cifra 5

Loialitatea şi inteligența sunt două trăsături care te reprezintă bine. În acelaşi timp, eşti o persoană curioasă, astfel că noutatea te atrage şi te motivează în viaţă. Ai un farmec aparte, ceea ce îi atrage pe cei din jurul tău. Glumele inteligente şi veselia sunt punctele tale forte în societate.

Cifra 6

Te întrebi ce spune numele tău despre tine, asociat cu cifra 6? Ei bine, eşti o persoană isteaţă şi prietenoasă, care ştie să se facă plăcută, mai ales prin politeţea şi căldura pe care le transmiţi. Eşti o persoană romantică incurabilă, astfel că fericirea ta va veni doar dacă vei întâlni dragostea, adică acea persoană pe care o aştepţi.

Cifra 7

Eşti o persoană norocoasă, imprevizibilă şi încăpăţânată. Succesele sunt foarte importante pentru tine, fiindcă nu îţi place să te mulţumeşti cu puţin. Lupţi pentru ceea ce îţi doreşti şi de obicei reuşeşti ce îţi propui. Apropierea de latura spirituală şi mistică a vieţii te va ajuta să-ţi dezvolţi personalitatea şi să vezi lumea cu alţi ochi.

Cifra 8

Te atrag banii, iar cuvântul „prosperitate” îţi guvernează viaţa. Eşti o persoană iubitoare şi prietenoasă, dar uneori eşti prea încrezătoare în cei din jur. Managementul banilor poate înseamnă un punct de la care să pleci atunci când îţi alegi o carieră sau un loc de muncă.

Cifra 9

Eşti o fire inteligentă şi generoasă. Acorzi atenţie celor din jurul tău, îţi place să meditezi şi să înţelegi ceea ce îţi oferă viaţa. Iertarea şi compasiunea te vor ajuta să te redescoperi şi să devii o persoană mai bună. De asemenea, acestea sunt trăsăturile care te vor face de multe ori să renunţi la propria persoană pentru a-i ajuta pe ceilalţi, însă nu te vor face mai slabă, ci te vor întări.

Ce spune numele tău despre tine în funcţie de prima vocală din el?

Vocala A: Evidenţiază creativitatea, individualitatea şi dorinţa de a fi lider.
Vocala E: Subliniază simţul curios, investigativ şi caracterul ingenios. De asemenea, eşti fascinată de misterele vieţii.
Vocala I: Ai o latură emoţională aparte, te interesează binele celor din jur, având dorinţa de a ajuta şi a vindeca. Eşti o persoană creativă şi ai abilităţi intuitive dezvoltate.
Vocala O: Te caracterizează dragostea profundă, responsabilitatea, sentimentalismul. Eşti o fire familistă, protectivă şi îţi place să înfrumuseţezi totul în jur.
Vocala U: Analizezi atent, intuieşti, observi, investighezi şi ai o abordare sceptică. Totuşi, urmăreşti îndrumarea divină şi eşti atrasă de filosofie.

www.ziare.com

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad