Destinul tău, în funcţie de luna în care te-ai născut (I)

Luna în care ne naştem ne influenţează caracterul, abilităţile de a relaţiona cu ceilalţi, înălţimea aspiraţiilor, gradul de mulţumire de sine şi, deci, destinul, acesta fiind strâns legat de relaţia individului cu lumea întreagă. Află care îţi este destinul, în funcţie de luna în care te-ai născut şi împărtăşeşte-ţi impresiile despre felul în care se aplică cele citite vieţii tale de până acum.

Dacă eşti născut în… Ianuarie

Calităţi: ambiţie, fidelitate, inteligență.
Defecte: gelozie, încăpăţânare, introversiune, spirit critic.
În această viaţă, rolul tău este, fără doar şi poate, unul de lider. Chiar dacă, oficial, nu deţii un post care să îţi ofere acest statut, îţi este destul de uşor să îi faci pe cei din jur să îţi dea dreptate şi să te urmeze. Tocmai din acest motiv, vei avea o viaţă profesională în ascendență. Pe de altă parte, ar trebui să o laşi mai moale în sectorul privat: într-o relaţie, cei doi indivizi au drepturi şi obligaţii egale.

Dacă eşti născut în… Februarie

Calităţi: sociabilitate, sensibilitate, îndrăzneală.
Defecte: subestimare, furie, comoditate.
Persoanele născute în februarie sunt dintre cei mai buni mediatori sau oratori. Le place să fie în centrul atenţiei, să fie ascultaţi şi le este uşor să se facă plăcuţi de ceilalţi. Pe plan sentimental, sunt firi dificile căci, deşi la exterior sunt mai mereu zâmbăreţi şi puşi pe năzbâtii, spiritual nu sunt la fel de uşor de înţeles. Au emoţii complexe şi îşi schimbă dispoziţia foarte repede. De aceea le este greu să aibă relaţii de lungă durată (relaţii amoroase sau de prietenie).

Dacă eşti născut în… Martie

Calităţi: afecţiune, onestitate, generozitate.
Defecte: spirit răzbunător, timiditate, impulsivitate.
Persoanelor născute în luna martie le place să aibă întotdeauna ceva de făcut, să fie înconjurate de oameni (chiar dacă nu sunt în centrul atenţiei) şi să îşi ducă distracţiile la extreme. De asemenea, se răzgândesc destul de repede, motiv pentru care este relativ dificil să ţii pasul cu ele. Din punct de vedere emoţional, nu sunt persoane dintre cele mai statornice, însă, dacă găsesc perechea perfectă, provocatoare, energică, atunci sunt capabile de câteva compromisuri.

Dacă eşti născut în… Aprilie

Calităţi: generozitate, dinamism, spirit aventurier.
Defecte: egoism, emotivitate, nestăpânire.
Cu tinereţi zbuciumate şi pline de experienţe cât mai diverse, persoanele născute în aprilie se pregătesc pentru o viaţă calmă de om mare: trebuie să cunoască totul pentru a şti ce îşi doresc, însă, odată hotărârea luată, nu se vor răzgândi prea uşor. Nu sunt recunoscute ca fiind persoane fidele, însă, după un timp, vor renunţa la flirturi şi aventuri dacă sunt lângă persoana potrivită şi au motivaţia necesară.

Dacă eşti născut în… Mai

Calităţi: putere de caracter, responsabilitate, energie.
Defecte: încăpăţânare, egocentrism, nervozitate.
Dacă eşti născut în mai, destinul tău este unul cât se poate de cursiv: traseul profesional este dintre cele mai logice, iar cel sentimental va fi lăsat, iniţial, pe planul doi. Relaţiile tale vor fi însă, întotdeauna, cu două tăişuri, majoritatea fiind bazate pe aparenţe. Îţi este greu să te apropii emoţional de oricare persoană străină, iar pentru a-ţi alege sufletul pereche vei avea nevoie de un intermediar.

Dacă eşti născut în… Iunie

Calităţi: vizionarism, comunicativitate, creativitate, simţ al umorului.
Defecte: tendinţa de a întârzia, narcisism, ezitare.
Persoanele născute în luna iunie sunt, în esenţă, persoane introspective, despre care ceilalţi vor avea întotdeauna impresia că ştiu totul, dar vor fi întotdeauna surprinşi. Din acest motiv, nativilor acestei luni le va fi uşor să obţină ceea ce îşi doresc, însă rezultatele nu vor fi permanente. Se îndrăgostesc greu şi nu o vor spune primii niciodată, în timp ce în orice relaţie de prietenie sunt persoane destul de posesive şi geloase.

Dacă eşti născut în… Iulie

Calităţi: toleranță, tact, responsabilitate, loialitate.
Defecte: timiditate, mister, monotonie.
Dacă eşti născut în iulie, îţi construieşti încă de timpuriu principiile de viaţă, aspirând întotdeauna la mai mult. Nemulţumit în secret de relativele prezentului, eşti predispus la o cădere nervoasă la un moment dat. Nu îţi poţi exprima emoţiile decât atunci când sentimentele sunt foarte puternice, iar atunci se întâmplă adesea să nu găseşti forma optimă de redare, aşa încât ai un număr limitat de persoane care îţi sunt aproape – însă acelea sunt de calitate.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad