Destinul tău în funcţie de luna în care te-ai născut (II)

Luna în care ne naştem ne influenţează caracterul, abilităţile de a relaţiona cu ceilalţi, înălţimea aspiraţiilor, gradul de mulţumire de sine şi, deci, destinul, acesta fiind strâns legat de relaţia individului cu lumea întreagă. Află care îţi este destinul, în funcţie de luna în care te-ai născut şi împărtăşeşte-ţi impresiile despre felul în care se aplică cele citite vieţii tale de până acum.

Dacă eşti născut în… August

Calităţi: sex-appeal, romantism, sociabilitate, creativitate.
Defecte: gelozie, egoism, slăbiciune, aroganță.
Persoanele născute în august sunt sigure pe sine şi orgolioase, motiv pentru care îşi vor fixa ţeluri, înalte dar, fără competiţie, nu îşi vor da prea mult interesul să le şi atingă. Destul de puternice din punct de vedere emoţional, aceste persoane sunt foarte afectuoase, dar nu vor arăta niciodată când sunt rănite. Pentru persoana iubită vor face tot ce le stă în putinţă, indiferent de normele sociale sau de alte reguli, însă îşi oferă greu încrederea, motiv pentru care este posibil să îşi găsească greu perechea.

Dacă eşti născut în… Septembrie

Calităţi: sensibilitate, memorie, empatie, calm.
Defecte: spirit critic, tendinţă de dominare.
Cei născuţi în septembrie sunt oameni optimişti, însă întotdeauna nemulţumiţi. Nemulţumirea nu vine însă din imposibilitatea de a obţine ce îşi doresc, ci, mai degrabă, din faptul că întotdeauna îşi doresc mai mult. Ştiu întotdeauna ce vor şi luptă pentru dorinţele lor, de aceea întreaga lor viaţă este o bătălie, o înşiruire de provocări, iar existenţa le este dominată de ideea de a cuceri lumea.

Dacă eşti născut în… Octombrie

Calităţi: romantism, empatie, independență, prietenie.
Defecte: dificultatea de a alege, gelozie, emotivitate.
Dacă eşti născut în octombrie, firea ta romantică şi uşor pesimistă este cea care te va trage în jos. Ai toate armele pentru a răzbi în lume, însă lipsa încrederii în tine îţi coboară standardele. Dacă toate calităţile tale se împletesc cu o forţă de decizie dobândită pe cale ereditară, nimic nu îţi va sta în cale. Pe plan sentimental, vei avea multe dezamăgiri, însă majoritatea sunt din vina ta: tinzi, adesea, să vezi oamenii mai buni decât sunt ei în realitate.

Dacă eşti născut în… Noiembrie

Calităţi: dinamism, inventivitate, determinare, idealism.
Defecte: nesiguranţă emoţională, fire acidă, încăpăţânare.
Persoanele născute în noiembrie sunt oameni norocoşi prin excelenţă. Îşi fac uşor prieteni, le este uşor să se adapteze oricăror situaţii sociale şi să se facă plăcuţi. Odată ce îşi propun ceva, indiferent că vizează planul profesional sau cel emoţional, nu vor renunţa până când nu dobândesc ceea ce îşi doresc. Singura problemă este că, în momentul în care obiectul adoraţiei devine accesibil sau prea uşor de manipulat, interesul dispare. Aşadar, existenţa celor născuţi în noiembrie este doar o goană după cai verzi.

Dacă eşti născut în… Decembrie

Calităţi: responsabilitate, organizare, loialitate, simţ al umorului.
Defecte: irascibilitate, tendinţa de dominare, versalitate.
Dacă eşti născut în decembrie, atunci tendinţa ta este să te retragi, să lucrezi singur, să te descurci singur cu orice problemă ai avea, dar să te implici cât mai mult în vieţile celorlalţi, încercând să te faci util. Din punct de vedere profesional, vei întâmpina multe obstacole, din cauza caracterului tău şi a dorinţelor schimbătoare, însă le vei face faţă cu brio, mulţumită hotărârii şi organizării care îţi stau în fire.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad