Dezvăluiri incredibile: Ceaușescu le-a oferit extratereștrilor copii pentru diverse experimente

O publicație mexicană a detonat o bombă mediatică cu privire la legăturile stranii pe care fostul dictator comunist, Nicolae Ceaușescu, le-a avut cu o civilizație extraterestră. Acest subiect, tabu la vremea respectivă cât și în prezent, uimește lumea întreagă chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani.

Dezvăluiri șocante

Un fost angajat al armatei comuniste, care a reușit să emigreze în Statele Unite, a făcut dezvăluiri șocante cu privire la unul dintre cele mai mari secrete ale lui Ceaușescu. Povestea colaborării cu o civilizație extraterestră începe undeva pe la începutul anilor ’70, când dictatorul a intrat în posesia unor informații bizare. Fostul ofițer susține că a existat o zonă secretă, în Munții Carpați, în care activitatea navelor spațiale extraterestre era de o intensitate greu de imaginat. Aceste informații, odată ajunse la urechile lui Ceaușescu, se pare că i-au deschis pasiunea către misterele Universului. Zona misterioasă a fost împânzită de soldații armatei române și singurul care avea acces era dictatorul. Orice curios, care se aventura dintr-un motiv sau altul în zonă, era împușcat direct în cap.

Primul contact

Primul contact pe care Ceaușescu l-a avut cu extratereștrii s-a produs în 1977, când mai multe OZN-uri au aterizat în zona respectivă. Ființele extraterestre erau înalte, îmbrăcate în costume gri și semănau oarecum cu oamenii. Umanoizii se pare că au încheiat un tratat cu dictatorul român, care trebuia să le livreze un număr de copii pentru ca extratereștrii să efectueze diverse experimente ciudate. Sursa nu a putut preciza care era beneficiul României în acest schimb ciudat, dar a susținut că sute sau chiar mii de copii erau prelevați din orfelinate pentru a fi puși la dispoziția umanoizilor veniți din îndepărtatul Univers. Publicația mexicană prezintă cazul unei femei, pe nume Emilia, care a fost supusă terorii extraterestre în copilărie. Ea își aduce aminte de costumele argintii și de oamenii cu capul deformat care o supuneau la chinurile iadului. Un dispozitiv ciudat i-a fost introdus în organism, ceea ce i-a provocat dureri insuportabile, greață și stări frecvente de vomă. De asemenea, i se preleva frecvent sânge și era testată la fel de fel de aparate. Tot ea mai susține că foarte puțini copii mai scăpau cu viață după ce ființele în costume gri își încheiau experimentele incredibile. Extratereștrii nu comunicau precum oamenii, ci printr-un soi de zumzet, extrem de deranjant pentru urechea umană.

În cele din urmă, a venit Revoluția din ’89 și aceste experimente au luat sfârșit

O echipă a serviciilor secrete americane, știind de tot ceea ce se petrece în zona misterioasă din Munții Carpați, a pătruns în locul cu pricina și a pus mâna pe echipamentele găsite și pe oamenii care se mai aflau acolo. Aceste relatări efectuate de publicația mexicană sunt de-a dreptul șocante. Asemenea informații nu au circulat niciodată prin România, iar dacă aceste fapte sunt reale, atunci nu putem să ne întrebăm cine ascunde informații de o asemenea încărcătură și de ce nimeni nu a vorbit niciodată despre acest fenomen?

Ceaușescu era pe moarte când a fost executat, mai avea de trăit cel mult un an

În 1988, la întâlnirea Comitetului Executiv al CAER, s-a discutat informal, alături de eficienţa şi reuşita perestroikăi, şi despre iminenta moarte a tovarăşului Ceauşescu, care are „boala lui Andropov”, aşa cum era cunoscută afecţiunea în mediile sovietice, adică diabetul îl adusese într-o stare gravă şi îi afectase organele vitale, respectiv rinichii. Ceauşescu refuza cu înverşunare administrarea insulinei, fapt ce i-a cauzat agravarea bolii. În multe vizite oficiale făcea eforturi imense să respecte protocolul. În vizită oficială în Pakistan, Ceauşescu a dormit tot drumul, oficialii din delegaţia României erau foarte îngrijoraţi de starea tovarăşului, mulţi au crezut că-i sosise sfârşitul. Atunci a fost prima dată când Ceauşescu a fost văzut făcând insulină. Dictatorul ura să depindă de ceva, nu suporta nici ochelarii, motiv pentru care toate discursurile sale erau scrise cu caractere foarte mari, însă în 1988 nu a mai putut să refuze insulina. Administrarea insulinei nu era compatibilă cu obiceiul tovarăşului de a bea câteva sticluţe de coniac Courvoisier (înainte obişnuia să bea câteva pahare de ţuică pe zi, aşa cum îl învăţase părintele său, Andruţă Ceauşescu). În vizita oficială din Australia, Ceauşescu s-a aflat într-o situaţie foarte dificilă: din cauza bolii vorbea foarte încet, aşa că interpretul nu înţelegea ce spunea şi nu putea să traducă mai nimic. Dictatorul era foarte slăbit din cauza bolii şi nu era capabil să ţină un discurs.

A presimțit moartea

În toamna anului 1989, Ceauşescu se afla într-o stare gravă, nu putea să doarmă şi să se hrănească. Nu obişnuia să se plângă de starea sa, însă spunea doar că nu i-au ieşit analizele bune, recunoscând că are probleme grave de sănătate. Elena Ceauşescu era conştientă de situaţie şi-l pregătea pe Nicuşor Ceauşescu pentru succesiune. Era ajutată de „nora sa preferată”, Poliana, de care Nicușor Ceauşescu se despărţise cu ceva timp, însă mama sa, Elena, o consideră perfectă pentru fiul ei. Poliana Cristescu (n. 1954) era profesoară, şefă la pionieri şi şoimi ai patriei, femeie foarte ambiţioasă care, dacă ar fi rămas soţia lui Nicușor Ceauşescu şi acesta ar fi ajuns la putere, ar fi depăşit-o cu mult în răutate pe soacra Elena Ceauşescu. Adevărul despre starea de sănătate a lui Ceauşescu era ascuns şi în fata oficialităţilor din URSS, acestea erau asigurate că starea tovarăşului  este cât se poate de bună, însă sovieticii au fost mult mai vigilenţi şi i-au depistat imediat afecţiunea, luând probe din closetul vilei în care fusese cazat în timpul vizitei oficiale în URSS. În 1990 a apărut o carte în care Alexander Iaklovev (1923-2005), unul din artizanii reformelor lui Gorbaciov, povesteşte despre boala dictatorului şi că Helmut Kohl, cancelarul vest-german, l-a informat şi pe Mitterand despre starea dictatorului. Oare ceva se pregătea? În dimineaţa zilei de 22 decembrie 1989, Ceauşescu s-a simţit foarte rău, însă nu şi-a administrat insulina şi a preferat tot tratamentul cu sticle de coniac, presimţindu-şi sfârşitul, aşa cum au susţinut apropiaţii săi.

www.efemeride.ro

Categoria: Mistere

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad