Dian îi recomandă lui Petroi să nu mai comunice prin presă cu partidul

Președintele Partidului Național Liberal a reacționat, după ce edilul liberal al comunei Aninoasa și-a exprimat public susținerea față de directorul Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi.
La începutul săptămânii, primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, a afirmat că nu este de acord cu excluderea directorului de la Minprest din Partidul Național Liberal. Președintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, spune că îi respectă opțiunea edilului, însă trebuia să și-o exprime în cadrul partidului. „Îmi pare rău că domnul Petroi n-a venit la ultima ședință de BPJ. Îi recomand să nu comunice cu mine prin presă. Le recomand asta tuturor membrilor PNL. Înaintea ședinței BPJ, nici eu, nici domnul Gheorghe Orzan, nici mulți alți membri ai partidului nu am fost de acord cu excluderea lui Gabriel Girogi. Ne-am schimbat părerea după ce am văzut atitudinea nepotrivită a acestuia din cadrul întâlnirii”, a declarat Dian Popescu. Președintele PNL Gorj spune că nu s-a stabilit până acum o dată în care va fi convocată delegația permanentă a partidului, care va hotărî dacă Gabriel Giorgi va fi exclus sau nu din partid.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad