Dian îl amenință pe Giorgi cu excluderea din PNL


Ilie Petroi îi ia apărarea directorului de la Minprest Rovinari. Consilierul municipal nu se teme că va fi dat afară din partid.

Partidul Național Liberal fierbe în această perioadă. Ultima ședință a Biroului Politic Județean, ce-a avut loc vineri, a fost una cu scântei. S-au purtat discuții aprinse între președintele Dian Popescu și directorul Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi. Primul i-a cerut oficial șefului de la Minprest să își dea demisia din funcția de consilier municipal de la Târgu- Jiu, Garbiel Giorgi refuzând catogoric. Liderul PNL Gorj crede că  atitudinea acestuia din ședința BPJ a fost total neportivită, motiv pentru care îl paște excluderea din partid. „A avut o atitudine necorespunzătoare față de partidul care l-a promovat în Consiliul Local Târgu-Jiu, dar și în funcția de director la Minprest. Domnul Giorgi a uitat partidul din care a plecat. Se pare că partidul cere excluderea lui Giorgi. Eu am încercat să-l scap, dar atitudinea pe care a avut-o a lăsat de dorit. Îşi va pierde şi funcţia de la Minprest, şi mandatul de consilier municipal. Dacă spune că Partidul Social Democrat l-a promovat în funcția de la Minprest, să se ducă la PSD. În următoarele două săptămâni va avea loc Delegația Permanentă a PNL, unde se va vota excluderea din partid a lui Gabriel Giorgi”, a declarat președintele Partidului Național Liberal Gorj, Dian Popescu.

Gabriel Giorgi: Dian Popescu nu mă poate da afară de la Minprest

Directorul Minprest Rovinari este mai rezervat în declarații la adresa șefului său de partid. Gabriel Giorgi crede că numai un grup restrâns din partid îl vrea exclus. „Nu vreau să fac prea multe comentarii. Consider că am spus tot ce am avut de spus în cadrul BPJ-ului. Au fost discuții punctuale și nu știu de ce se spune că am avut o atitudine necorespunzătoare. Eu n-am făcut decât să spun lucrurilor pe nume. Nu ar trebui să deranjeze aceste lucruri. Nu sunt motive ca să mă  dea afară din partid. Nu cred  că se va da curs inițiativei de a mă exclude, a unui grup restrâns din PNL. Nu ştiu dacă Dian Popescu are vreo legătură cu Complexul Energetic Oltenia. Pe mine nu mă poate schimba din funcţia de director al Minprest Rovinari, am dat concurs pe post”, afirmă  Gabriel Giorgi.

Ilie Petroi, în tabăra lui Giorgi

Primarul comunei Aninoasa este unul din susținătorii directorului Minprest Rovinari.  Ilie Petroi îl laudă pe Gabriel Giorgi și spune că nu sunt motive să fie exclus din PNL.„Nu ştiu ce a făcut această domnişoară Horhoianu pentru Partidul Naţional Liberal. S-ar putea ca Giorgi să deranjeze anumite persoane, nu partidul. Astfel de oameni nu trebuie aruncaţi la lada de gunoi. Atâta vreme cât Giorgi a fost susţinut, de la bun început, pentru postul de consilier local, ar trebui să rămână pe funcţie. Atunci era bun, acum nu mai este?”, comentează edilul liberal de la Aninoasa.


Categoria: Politică

Tags: , , , ,

Commentarii (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ionel says:

    printre putinii liberali cu capul pe umeri. e vorba de acest ilie pietroi.vertical,curajos si….felicitari.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad