Dian îl invită pe primarul din Lelești în audiență la cabinetul său parlamentar

Senatorul îi trasmite lui Marian Rotaru că ar trebui să-și strige nemulțumirile în fața parlamentarilor PPDD Gorj, care, după alegerile parlamentare, au trecut la PC.

Dian Popescu a reacționat după ce primarul comunei Lelești s-a plâns că, de anul trecut, de la alegerile din decembrie, pe parlamentarii de pe colegiu i-a văzut mai mult pe afișele de pe stâlpii din localitate. Dian Popescu spune că primarul Marian Rotaru ar trebui să fie supărat în special pe parlamentarii PPDD pe care i-a susținut în alegeri. Totuși, dacă are vreo nemulțumire, e așteptat la cabinetul senatorial din Târgu-Jiu pentru a-și spune păsurile. „Am două cabinete parlamentare, unul în Târgu-Jiu, altul în Motru; dacă are o supărare, să vină să o discutăm,  nu să vorbim prin presă”, a declarat Dian Popescu.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu says:

    Rotarule mai bine apucate sa faci un stadion si ii dai contractul firmei Maserati . Sa vezi cum vine Dian toata ziua-buna ziua prin Lelesti . Numai sa nu i dai bani inainte , ca nu i mai vezi .

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad