Dian Popescu: Călinoiu, în multe situaţii nu s-a identificat cu PSD

Liderul liberalilor gorjeni nu se bazează pe susținerea vicepreședintelui Partidului Social Democrat pentru Crin Antonescu la prezidențiale.

Apele în Uniunea Social Liberală de la Gorj au devenit din nou tulburi. Declarațiile făcute în weekend de vicepreședintele Partidului Social Democrat în presa centrală (pesurse.ro) au făcut valuri printre liberalii gorjeni. Ion Călinoiu a fost întrebat de un jurnalist despre sprijinul său pentru președintele Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale. Iată ce răspuns a dat: “De regulă sunt disciplinat, dar nu îl susțin cu toată inima pe Crin Antonescu. Sunt oameni cu cătușe la mâini și tu-i pui în fruntea partidului. Ce-i aia? Mie nu îmi place cum se lucrează în parteneriatul ăsta. Aici pot să îmi spun punctul de vedere. Nu îmi place pentru că văd în continuare din partea PNL-ului un interes mai degrabă de rezolvare a intereselor politice ale partidului”, a declarat Ion Călinoiu.

„Momente nefericite”

Președintele executiv al Partidului Social Democrat s-a arătat deranjat și de faptul că liberalii au transferat la ei în partid pedeliști. Liberalii gorjeni au replicat imediat după aceste declarații făcute de vicepreședintele PSD, Ion Călinoiu. „Poate, domnul Călinoiu a fost prins în anumite momente nefericite ale vieţii, e treaba dânsului. Nu mă bazez pe susţinerea sa pentru Crin Antonescu, n-a făcut-o niciodată. Domnul Călinoiu, în multe situaţii nu s-a identificat cu Partidul Social-Democrat. Nu ignor declarația lui Ion Călinoiu. Aștept ca premierul Victor Ponta să revină din concediu și vom avea o discuție cu dânsul și eu și domnul Florin Cârciumaru. Nu comentez afirmațiile făcute, legate de cătușe, sunt declarații făcute în momente nefericite ale vieții domnului Ion Călinoiu. A intrat într-un derapaj politic”, a declarat președintele Partidului Național Liberal Gorj,Dian Popescu.

Dorin Filip: a aruncat bomba şi a plecat în concediu!

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, Dorin Filip,e de părere că animozitățile şi conflictele dintre Dian Popescu şi Ion Călinoiu n-ar fi trebuit să ajungă în presa centrală. Primarul orașului Rovinari spune că nu este exclus ca vicepreşedintele Partidului Social Democrat să fi primit directive de la centru să-l atace pe Crin Antonescu.„Cred că are ceva de împărțit cu domnul Dian Popescu. Nu e bine să iasă în presă cu astfel de lucruri, trebuie discutate în birourile politice. Ion Călinoiu a aruncat bomba şi a plecat în concediu! Nu e corect cum procedează. O fi primit directive de sus de la București. Nu înţeleg de ce a dat în liberalii care sunt în opoziţie la Gorj. Ce motive au pesediştii să atace după ce ne-au scos pe linie moartă? Ei trebuie să ştie că nu câştigau în veci alegerile în ţară fără PNL”, a comentat Dorin Filip.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad