Dian Popescu: Șeful CEO demite din răzbunare – Laurențiu Ciurel: Aleargă după 19 mii de voturi; eu, pentru 19 mii de salarii

Demiterile din funcții ale unor directori din diviziile CE Oltenia au ajuns inevitabil să fie discutate și politic. Unul dintre senatorii USL, Dian Popescu, a declarat că managerul CEO, Laurențiu Ciurel, face demiteri fără a lua în calcul competențele celor în cauză. Mai mult, șeful liberalilor din Gorj acuză că în compania energetică, din toți apropiații PNL numiți în funcții în urmă cu patru luni, nu a mai rămas decât șeful Minprest, Gabriel Giorgi.

Parlamentarul anunță că va lua legătura cu șefii liberali de la centru pentru a le face cunoscută situația demiterilor din compania de stat și apoi îl va sesiza și pe Victor Ponta.

Tensiuni în USL din cauza demiterilor din minerit și energie

Din partea senatorului Dian Popescu plouă cu acuze la adresa șefului CEO, Laurențiu Ciurel. Acesta a acuzat că managerul face demiteri din răzbunare, înlocuind toți directorii numiți de fostul șef al CEO, Constantin Bălășoiu. „Ce a putut să le reproșeze, din punct de vedere profesional, lui Alexandru Braia, Cosmin Ceaușescu și lui Vasile Crețan, demiși, Laurențiu Ciurel? Vă spun eu, nimic. Aceste demiteri se fac din răzbunare, fără să se țină cont de competență și profesionalism. Voi merge întâi la domnul Chițoiu și apoi la premierul Ponta. Aceste schimbări sunt pur police, iar tensiunile din USL Gorj i se datoreză lui Ciurel”, a mai spus Dian Popescu.

„Nu am cu cine să vorbesc”

În replică la afirmațiile lui Dian Popescu, managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a avut un scurt comentariu: „Este foarte greu să discuți cu cineva în contradictoriu care nu are habar despre nimic din problemele CEO. În opinia mea, e foarte simplu: el aleargă după 19.000 de voturi, iar eu alerg după 19.000 de salarii. Atât, în rest chiar nu am ce să comentez”, a mai spus acesta.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu says:

    Adevarat domnule Ciurel.Dian Popescu este cel mai mare accident in Parlamentul Romaniei. Oricum PNL filiala Gorj se va duce “in cap” la alegeri.Vinovat este Dian P. Se pricepe cam cum se uita curca in lemne, la energie.Daca te pricepi la ceva se vede daca ai o strategie viabila pentru firma ta.Daca esti tare fa-i afaceri numai intre privati nu cu statul si atunci poti sa-ti spui punctul de vedere.Restul apa de ploaie.Obiectivul lui Ciurel este de a baga CEO in insolventa si de a curata CEO de toate contractele asa zis “neperformante”. Mai pe direct.Trebuie scoasa hotia din CEO care are dimensiunile mai mari decat ale companiei.

    Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad