Dian Popescu și Constantin Bobaru, alături de Lorin Boian

Directorul adjunct al ROMARM a fost arestat pentru 24 de ore pentru instigare la delapidare.

Liderii Partidului Național Liberal Gorj îl susțin în continuare pe administratorul special al Uzinei Mecanice Sadu. Președintele PNL Gorj, Dian Popecu, nu a dorit să facă prea multe comentarii pe marginea faptului că Lorin Boian are probleme cu justiția. Își asumă în continuare numirea acestuia în funcția de director adjunct al ROMARM. „Domnul Boian pleacă în acest dosar cu prezumția de nevinovăție. Îl susținem în continuare atâta timp cât nu există o condamnare”, spune Dian Popescu

Bobaru e îngrijorat

Primarul orașului Bumbești Jiu, vicepreședinte al PNL Gorj, nu a dorit nici el să facă prea multe comentarii pe marginea noului dosar în care Lorin Boian este cercetat. Constantin Bobaru spune că activitatea la Uzina Mecanică Sadu ar avea de suferit dacă directorul adjunct al ROMARM ar pierde această funcție. „Domnul Lorin Boian este administratorul special al UM Sadu și se ocupă ca unitatea să aibă contracte, iar oamenii să își ia salariile. Uzina Mecanică ar fi într-o o situație delicată dacă dânsul ar pierde funcția de director la ROMARM”, afirmă Constantin Bobaru. Reamintim că Lorin Boian este cercetat alături de alți trei foști directori ai UM Sadu după ce, din unitate, a dispărut o cantitate mare de materie primă din rezerva de mobilizare. Prejudiciul se ridică la circa 7 miliarde de lei vechi.

Categoria: Eveniment

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. CONDEI ESCU says:

    Daca nu-s vinovati unde-i marfa? Ei pentru ce erau platiti ? Doar sa cloceasca fotoliile sau sa administreze avutia poporului? Adica daca-0 al statului e al vostru? Nu a fost in stare sa managerieze ,e bun de plata ,sau mai bune spus sunt buni de plata .Sa plateasca pana la ultimul leu .La puscarie cu ei 200 de primaveri ,as cum dau americanii la hodina la stuf?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. gaby says:

    @ CONDEI ESCU:Ba,tu mergi la scoala inainte sa scrii pe aici si nu purta tu de grija altora ,ca tu esti un `nimic`dupa cum scrii…tu esti un simplu slujbas,daca esti cumva angajat pe undeva!UM Sadu asigura locuri de munca ptr 1000 de oameni!Tu cred ca nu esti in stare sa te conduci pe tine ,asa ca …impusca-te…cu niste gloante de la Sadu…

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad