VIDEO | Diana Popescu, iubita lui Bacio în noul videoclip al artistului


Diana Popescu, cea care deține unul dintre cele mai de succes magazine cu articole vestimentare din Târgu Jiu, este noua „iubită” a lui Mihai Vulpe, cunoscut publicului drept Bacio. Mai exact, aceasta este personajul feminin principal din cel mai recent videoclip al artistului. Cei doi joacă rolul unor îndrăgostiți într-o atmosferă inspirată din anii ’40.

Bacio este unul dintre cei mai de succes artiști la nivel local. Piesa „Iluzia ta” este cea de-a doua piesă cu videoclip din cariera artistului. Fiind o piesă romantică, videoclipul nu putea să fie filmat decât în locuri romantice. Astfel că, împreună cu Toni Matei, regizorul materialului, Bacio a ales ca locuri Sighișoara și Sibiul.

A filmat două săptămâni

Pentru că și-a dorit ca cel de-al doilea videoclip din carieră să fie unul profesionist, Bacio a filmat două săptămâni. „Am vrut să fac ceva original, ideea a fost de film. Ne-am inspirat din atmosfera anilor 1940 și am avut mai multe elemente din perioada respectivă. Am filmat timp de două săptămâni. Mă aștept ca acest videoclip să se bucure de un succes mai mare decât cel anterior, pentru că melodia este foarte apreciată de public”, a spus Bacio.

Diana Popescu, personaj principal

Cea pe care a ales-o Bacio pentru a juca rolul principal în videoclipul său este Diana Popescu, cunoscută pentru magazinul cu articole vestimentare pe care îl deține în oraș. Aceasta joacă rolul iubitei artistului, iar rochia roșie, foarte sexy, pe care o poartă în videoclip va atrage cu siguranță atenția fanilor artistului. ,,Este o poveste de dragoste inspirată din anii 1940. Am ales-o pe Diana pentru că ne cunoaștem de peste 20 de ani, îi place această melodie și am fost sigur că împreună o să facem o treabă bună. Acum așteptăm  reacția publicului”, a spus Mihai Vulpe.
Categoria: Monden

Tags: , , , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Anonim says:

    cam grasa fata..pentru videoclip..si trebuia si coafura si imbracamintea sa fie specifica anilor 1940

    Thumb up 2 Thumb down 0

  2. Andreea says:

    Frumos…ati facut-o si pe asta vedeta lu’peste!:))

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad