Dieta cu limonadă te scapă de toxine

Dieta cu limonadă a fost creată pentru a elimina toxinele din organism, care apar în urma unui regim alimentar dezechilibrat. Cunoscută şi sub numele de „maestrul detoxifierii”, regimul cu limonadă promite curăţarea rinichilor, a sistemului digestiv, a glandelor, articulaţiilor şi sângelui, contribuind la scăderea în greutate şi la îmbunătăţirea stării de sănătate.

În ce constă

Timp de o zi, persoana aflată la regim trebuie să bea între 6 şi 10 pahare de suc de lămâie, în combinaţie cu 2 linguri de sirop organic de arţar, un vârf de lingură de piper roşu şi 300 de mililitri de apă filtrată. De asemenea, dimineaţa se poate bea o soluţie de apă sărată preparată din 2 linguri de sare dizolvate în 250 de mililitri de apă, iar seara, un ceai laxativ din plante, dacă este nevoie. Dieta cu limonadă nu permite consumul de alimente solide şi suplimente. Asemănător unei zile de post, acest regim contribuie la pierderea kilogramelor în plus, întrucât creează un deficit caloric. Cu toate acestea, există riscul de a pierde de fapt apa din corp şi masa musculară, în locul depozitelor de grăsime.

Nu se ţine decât o zi!

De asemenea, dieta poate fi destul de periculoasă dacă suferi de anumite afecţiuni, în special de diabet de tip 2. Mai mult, regimul poate să priveze intestinele de bacteriile bune care ajută la digestie şi întăresc imunitatea organismului.

www.clicksanatate.ro

Categoria: Sănătate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad