Directori schimbaţi la SE Turceni, după evaluare

Ultimele schimbări după expirarea perioadei de probă în cazul celor numiţi în funcţii în urmă cu patru luni au fost făcute şi la SE Turceni. Este vorba despre directorii de la Comercial şi Mentenanţă, care au fost înlocuţi cu cei propuşi de şeful sucursalei, Corneliu Diţescu.

Astfel, noii directori pentru departamentele menţionate mai sus sunt Cristian Ghigeanu şi Ionel Isidor. Schimbările propuse de conducerea SE Turceni directorilor CEO au fost mult mai mari, însă nu au fost aprobate: „Era vorba despre desfiinţarea unor servicii (şi aşa create artificial) şi înfiinţarea altora… Ştiţi cum e, dacă ai un om şi vrei un post pentru el, întocmeşti o organigramă profitând de reorganizarea în care este acum Complexul Oltenia”, spun surse din sucursală.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. nuta says:

    Domnilor, tinerii din Turceni au nevoie de locuri de munca ca de aceea au terminat studiile la Liceul din oras. Nu vedeti ca toti pleaca in Anglia? Iar cei care au ramas si au gasit de lucru spre exemplu in restaurantul lui Puianu si Tulba, ii exploateaza la maxim, lucreaza in fiecare zi fara liber de la 7 dimineata pana la 2 de noapte

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad