Directorii acuzați de prejudicii aduse CEO, rămași în funcții – Cei condamnați, în discuții

La întoarcerea din America a directorilor CE Oltenia va fi analizată situația celor trei salariați ai companiei, condamnați recent de prima instanță pentru un prejudiciu de 830.000 de lei, în dosarul „Buldotancul”. Directoratul va analiza, în fapt, schimbarea lor din funcțiile de conducere.

Este vorba despre directorul Dumitru Cristea și șefii de serviciu și de departament, Silvică Boiangiu și Vasile Viorel. Aceștia lucrează la Investiții, Achiziții și Asigurarea calității. Cristea a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare, Boiangiu și Vasile Viorel primind o pedeapsă  de închisoare cu suspendare.

Lăsați în pace, în lipsa deciziiilor judecătorești

Decizia judecătorească în ceea ce-i privește pe cei trei salariați ai CEO nu este definitivă. Din acest motiv, conducerea CEO nu a luat nicio hotărâre, analizând situația cu cei de la biroul juridic al companiei. Cert este că intenția administrației CEO este să-i schimbe din funcțiile pe care le dețin în prezent. O altă problemă a companiei este și cea a foștilor directori, Daniel Burlan, Tiberiu Trotea, Octavian Graure și Constantin Bălășoiu. Aceștia au fost acuzați de prejudicierea societăților pe care le-au condus, în documentele oficiale ale Curții de Conturi ce ulterior au fost trimise Direcția Național Anticorupție. În privința lor, șefii CE Oltenia nu pot lua măsuri, neexistând până în acest moment decizii sau hotărâri judecătorești.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. samaritean says:

  Horvath, care dir. din CEO te plateste? Si mai ales cum?
  Aşteapta decizia Curtii de Apel si vei avea o surpriza!
  Sau tocmai de-aia te grabesti si tu si directorul CEO!

  Thumb up 1 Thumb down 2

 2. ma-mea says:

  Au gresit cu cosmin popecu in sus de ce ar mai gresi cu ei in jos?
  Intrebati prin targ de avocatii astora si ce despagubiri cer. Nu-i ajunge salariul si declaratia de avere a juristei sefe.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. cartita says:

  O cartita din CEO care viseaza la ciolanul ramas liber va tot sponsorizeaza pe voi si.i impinge in pacat pe cei din directorat.Scrieti de cei cu condamnari definitive care ocupa functii incompatibile in CEO!Va platesc eu sa scrieti mai mult decat ei sa nu scrieti. Va bagati?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. manealuiraut says:

  Dir=Raut
  intrebati prin targ
  De.aia nu scrie de cosmin popescu si petre ceausescu care au condamnari definitive
  Si mai intrebati de valoatea avocatilor astora.
  Si ce despagubori cer. N_are salariu si declaratie de avere suficienta jurista sefa¡

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. gorjean says:

  Cu cosmin popecu si petre ceausescu in sus – de ce ar mai gresi cu ei in jos?
  Intrebati prin targ: cartita din CEO care da la ziar = Raut
  Intrebati prin targ de avocatii astora şi ce despagubiri cer. Nu-i ajunge salariul si declaratia de avere a juristei sefe.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. MISU says:

  Mai ,,samaritene”n am stiut ca si voi judecatorii va bagati la comentarii! Adica ce sa spuna curtea ,,nu mai fura bai cristea ca nu putem sa ti dam si tie cu suspendare”! Pe ce lume traiesti? Tu nu vezi ca nu mai e de furat si acum se transfera de la fostii hoti-cristea-catre hotii cei noi? Tu crezi ca inndoapa cristea cu bani pe careva de la Craiova? Exclus,s au terminat,acum trecem la evaluarea proprietatilor s’apoi vedem.BAGATI MANA MAI PUTIN CA NE A LUAT EUROPA LA OCHI!!

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad