Directorii cu dosare penale, în lista retrogradărilor din CEO

În ședința Directoratului CEO de ieri, unul din punctele de pe ordinea de zi a vizat și problema oamenilor cu funcții din CE Oltenia, cu dosare penale. „Nu este normal ca cei care au prejudiciat unitățile din minerit și energie să fie menținuți în funcții, organizând sau atribuind licitații. E o situație care trebuie clarificată. Probabil că acest lucru se va lămuri în ședința Directoratului CEO”, a declarat, ieri, vicepreședintele FNSE „Univers”, Constantin Crețan.

Constantin Crețan a făcut referire și la directorii condamnați în dosare grele, cum ar fi cazul  „Buldotancul”. Acesta mai precizează: „Nu poți să-i mai ții în funcții de conducere, condamnați fiind de instanță. Este cazul lui Cristea și al celorlalți doi salariați ai CEO. Mai sunt și prejudiciile aduse de Burlan, Bălășoiu, Trotea sau Davițoiu. Aceștia trebuie retrogradați și cred că administrația companiei va face acest lucru, în aceste zile”, a mai spus liderul de sindicat.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gheorghe says:

  Burlan si Trotea trebuie arestati imediat pentru ca intentioneaza sa paraseasca Romania

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Iar isi da cu parerea prostu asta ..ideea e ok..dar e suparator cine o comenteaza..si el ar trebuii sa fie cu cei fara functii

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Solitaire says:

  Uite mah cine vorbeste!!! Un puscarias notoriu, un pungas marunt, un hot ordinar!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. PeDevaLizatorii=PeDeLapidatorii says:

  Pai de ce nu sunt la răcoare acești hoți?
  Ce păzesc aia care se fac ca fac justiție?
  sau nu se bagă?,fiecare cu bucațica lui de tort ?

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad