Directorii de școli rămân pe posturi

Cei mai mulți dintre directorii instituțiilor de învățământ din județul Gorj pot sta liniștiți și în acest an școlar. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, majoritatea directorilor vor rămâne în funcție și în anul școlar 2013-2014. Aceștia au fost reconfirmați în funcția de director în urma evaluărilor care s-au desfășurat până la finalul lunii august.

 

Deși în urmă cu câteva luni, s-a stabilit că, pentru a ocupa în continuare funcția de director de școală, se va susține un concurs, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar directorii unităților de învățământ au rămas pe post în urma unei evaluări făcute pe baza mai multor criterii, printre care și modul în care aceștia și-au desfășurat activitate de-a lungul mandatului.
Potrivit reprezentanților ISJ Gorj, o mare parte dintre confirmări au ajuns deja la directori, cei mai mulți dintre aceștia preferând să se prezinte personal la sediul ISJ pentru a primii deciziile din partea instituției. ,,Anul acesta am renumit în funcție o mare parte dintre directorii unităților de învățământ din județul Gorj. Aproximativ 98% dintre foștii directori și inspectori școlari se regăsesc în continuare. În proporție de 90% am încheiat înmânarea deciziilor. Valabilitatea mandatului este până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2013-2014”, a spus Ion Ișfan, inspector general în cadrul ISJ Gorj.

Directori noi la Drăguțești, Turburea și Glogova

Pentru trei școli din județul Gorj, noul an școlar va aduce și o conducere nouă. Este vorba despre unitățile de învățământ din localitățile Drăguțești, Logrești, Bumbești, Turburea și Glogova, ai căror directori au fost schimbați. ,,Anul acesta au fost modificări doar în câteva localități în ceea ce privește conducerea unităților de învățământ, respectiv la Turburea, la Glogova, la Logrești, la Drăguțești și la Bumbești”, a spus Ion Ișfan.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad