Directorii rămași fără funcții dau în judecată CE Oltenia

Fost director al SNLO, retrogradat la funcția de inginer șef mecanic, Daniel Burlan și Alexandru Braia, care a ocupat funcția de director al UM Peșteana și care a primit decizia de schimbare din funcție, vor da în judecată CE Oltenia. Schimbat din funcție a fost și Gheorghe Davițoiu, inginer șef la investiții.

Daniel Burlan a declarat presei că schimbarea sa a fost una abuzivă. „Nu s-a făcut o evaluare a activității mele. Am experiență profesională destul de mare, nu cred că s-a  pus problema competenței mele profesionale, s-a luat această măsură abuzivă pentru că am semnat cererile de concediu ale unor subalterni. Din acest motiv voi contesta decizia conducerii CE Oltenia”, a mai spus acesta.

Cere să fie repus în funcție

În cazul lui Alexandru Braia, acesta a declarat că va cere în instanță repunerea în funcție cu toate drepturile salariale. În prezent, acesta se află în concediu medical. Întrebat dacă i s-a propus un alt post de către administrația CEO, acesta a mai spus: „Nu am semnat dispoziția prin care am fost schimbat din funcție, sigur că mi se va pune un alt post la dispoziție. Numai că eu voi acționa în instanță CEO și voi cere să fiu repus în funcție. Nu au existat, din punct de vedere profesional, motive de a fi schimbat”, a mai spus Braia. Gheorghe Davițoiu se află în concediu de odihnă, dar în locul acestuia a vorbit fratele lui, democrat-liberalul Nicolae Davițoiu: „Eu, în locul fratelui meu, i-aș da în judecată. Nu știu ce va face el, este în concediu și nu am apucat să vorbim”, a mai spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad