Directorul CNADNR, nemulțumit de lucrările de pe DN 66

Narcis Neaga, şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a venit în Gorj, sâmbătă, pentru a analiza modul în care se prezintă lucrările pe DN 66 Rovinari-Bumbești-Jiu și cele de pe şoseaua Transalpina. Este foarte posibil ca reprezentanții CNADNR să rezilieze contractul cu firma din Spania care realizează lucrările.

Narcis Neaga, cel care i-a luat locul lui Mircea Pop, a declarat că va evalua stadiul lucrărilor efectuate până în prezent şi va face şi o evaluare a lucrărilor rămase de executat. În ceea ce privește starea lucrărilor de pe DN 66, Neaga a spus că este foarte nemulțumit: „Sunt total nemulțumit de stadiul lucrărilor, total nemulțumit de constructor, dar și de consultant. Au motive care nu au nicio legătură cu importanța acestei lucrări. Nu se mai pune problema finanțării. Sunt extrem de nemulțumit. Nu este aici nici stațiune de relaxare și nici azil. Dacă nu se țin de treabă, să meargă în altă parte, căci așa nu se mai poate. O să analizez foarte bine ce s-a întâmplat până acum, au făcut 4 % din lucrare, extrem de puțin. Vom începe cu penalizări, amenzi și, dacă va fi cazul, se poate ajunge și la rezilierea contractului cu această firmă”, a declarat Narcis Neagu, șeful CNADNR.

Întârzieri grave

Deși trebuia să fie executate 15% din lucrări, potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu-Jiu, acestea abia au ajuns la peste 4%: „Nemulţumirile sunt mari din partea tuturor autorităţilor. Nu ştim ce se întâmplă sau ce nu se întâmplă, cine ce studii şi ce proiecte au făcut. Sunt probleme de natură organizatorică, probleme cu documentaţia şi cele întâlnite în teren. Lucrările sunt întârziate cu peste trei luni de zile şi s-a executat abia peste 3%, din 15% cât era programat în această perioadă. Aşteptăm să realizeze alte grafice de execuţie, pentru că noi le avem pe cele vechi. Lucrările se vor face, e clar, dar este nevoie de un alt stil de lucru. Constructorul spaniol are un reprezentant din Spania trimis aici. Este o firmă care nu a mai avut lucrări la noi şi probabil că se mişcă mai greu la început. Sperăm că vor fi eliminate toate problemele. Pe tronsonul din Defileul Jiului se lucrează mult mai bine, deşi au început mai târziu”, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale din județul nostru.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. CRISTINEL GIRLEA says:

  nu stiti ca la noi trebuie sa existe de lucru! nu cat lucrezi!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. traian patrascoiu says:

  Salut dle director general,ma bucur ca esti acolo, astfel poate suntem si noi luati in seama. Viata lunga ! Eu amestecandu ma in politica si dupa unele discutii cu oficialitatile,am spus ca pe traseul Bumbesti Livezeni, mai poate fi sapat un tunel pentru un culoar de trafic, pe un sens.Poate in urmatoarea finantare europeana 2014-2020,faceti loc si acestui proiect!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. gorjanul says:

  Nea Traiane , nu mai da sfaturi la altii , mai bine spune le cum ai falimentat dte sc UNIREA SA , fabrica model de caramida refractara , ai demolato iar pe locul ei ai construit ,,,,LIDL .Vai mama ta de manager parat . In loc sa dai sfaturi fugi mai bine la o carciuma si baga o tuica la cap . Lasa pe altii sa vorbeasca dle Consilier Local Municipal . ‘ rati ai dracu de comunisti .

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad