Directorul general al RomArm, audiat la Parchetul Gorj

Procurorii care anchetează dispariția muniției din rezerva de mobilizare de la Uzina Mecanică Sadu au chemat la audieri și pe Dan Tache, directorul general al RomArm, șeful lui Lorin Boian. Magistrații au decis ca Lorin Boian și Nicolae Dijmărescu să fie cercetați în libertate.

Directorul general al RomArm a venit la Parchetul Județean Gorj pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul dispariției muniției din rezerva de mobilizare. „Procurorii au suspiciuni că s-a diminuat în timp această rezervă și caută să vadă care a fost destinația acestei muniții. Probabil că m-au chemat să mă întrebe despre această rezervă, care potrivit legii, poate fi valorificată prin mai mult modalități: licitație directă, licitație cu strigare și așa mai departe”, a spus Dan Tache, directorul general al RomArm.

Boian și Dijmărescu, puși în libertate

Foştii directori ai Uzinei Mecanice Sadu, Gheorghe Lorin Boian şi Nicolae Dijmărescu, vor fi anchetaţi în stare de libertate, decizia fiind luată miercuri seara de magistrații gorjeni. Tribunalul Gorj, a respins propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile formulată de procurorii Parchetului Judeţean. Lorin Boian şi Nicolae Dijmărescu sunt cercetaţi pentru comiterea a patru infracţiuni, între care instigare la delapidare şi evaziune fiscală.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad