DJ 672 va fi modernizat cu peste 87 milioane lei

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a fost prezent ieri la Târgu-Jiu pentru a semna proiectul „Reabilitare drum judeţean DJ 672, KM 0+000-43+623, Ciuperceni – Godineşti – Tismana – Peştişani – Brădiceni – Buduhala (DN 67)”.

Evenimentul a fost găzduit de Prefectura Gorj, acolo unde, mai exact în Sala Maură, Liviu Dragnea, alături de Ion Călinoiu – președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Claudiu Teodorescu – prefectul județului Gorj,  Florin Cârciumaru – primarul municipiului Târgu-Jiu, reprezentanții Unității de Implementare a Proiectului, precum și de alți reprezentanți ai administrației publice locale au participat și la discuții pe marginea importanței modernizării drumului. Valoarea totală a proiectului este de 87.907.254,53 lei  (valoare  eligibilă – 70.350.187,20 lei; valoare  neeligibilă – 542.760,00 lei; TVA – 17.014.307,33 lei) și are o durată de implementare de 24 de luni de la data semnării contractului de finanţare. „Ne cam luaserăm oarecum adio de la obținerea finanțării realizării acestui drum, dar acum ne bucurăm că putem demara aceste lucrări. Modernizarea acestuia era printre proiectele depuse și care așteptau analiza spre finanțare. A apărut blocajul financiar, apoi Guvernul Ponta a găsit soluția și uite că am primit finanțare. Acest drum trece prin foarte multe localități importante pentru noi, pentru dezvoltarea județului”, a spus Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj. „Am încercat să eliminăm toate piedicile din calea accesării fondurilor. Aveți mereu tot sprijinul nostru, al Guvernului, în realizarea proiectelor de la Gorj. Autoritățile din acest județ au depus foarte multe proiecte la ministerul meu și la altele, lucru care mă bucură”, a spus viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Categoria: Eveniment

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad