DNA: Antena 3 SA urmărită penal!

Potrivit comunicatului DNA, postul de televiziune Antena 3 este urmărit penal, ca persoană juridică.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. inna says:

  Naspa… ca simplu cetatean banal si onest sufleteste vorbesc , am trecut printr-o trauma cu DNA Bucuresti (martor) timp de 7 ani(mi-a dat forta Dumnezeuuu.. ,curaj fara avocati, si televiziuni! ) ,am fost de n ..ori acolo..nevinovata, revoltata ,amenintata,deranjata emotional ,suferinta profunda din bani publici platiti chiar si de mine siii…de noi toti..dar.. ei(DNA) sunt “profesionisti” si.. au nevoie de ani de ancheta(simulacru, in cazul unui dosar de 1300 lei miliarde vechi bani publici furati iacasa.. ptr. cititori cat o transa de la FMI ptr. Romania in anul 2001, furati asa,… simplu…cu non salanta..,m-am opus ..sii..!….altii au miza … dehhh…… ii incurcam!Sunt multe de spus, la cata bataie de joc este in tara asta….,adevarate traume…sunt socata.. ne afecteaza grav sanatatii noastre… si libertatii de opinie critica.. Antena 3 …poate este de competenta comerciala,spun si eu…,dar simt ca nu este bine de parte de competenta DNA.. multe mizerii… …Numai bine tuturor!

  Thumb up 3 Thumb down 4

 2. andra says:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4

 3. codincodin says:

  Jos Basescu !

  Thumb up 4 Thumb down 2

 4. inna says:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4

 5. ANTI-ANTENA says:

  jOS Cu Hotul De Voiculescu Si Antena Lui.

  Thumb up 2 Thumb down 1

 6. inna says:

  Hmmm… Antenele,dupa opinia mea , au cei mai mai buni jurnalisti!,ne place sau nu Patronul…dar.. ei jurnalisti inteligenti,au mult har si sunt dedicati in munca lor , sunt incisivi si spun lucrurilor pe nume la adevarata lor dimensiune cotidiana si valoare in viata noastra de zi cu zi,ne ragasim cu ei, nu cu Patronul… au spirit… mult curaj(apreciez!).. timpul va discerne cat de intelepti suntem noi in judecata lor..,e.. o tara de….mai vedem….totul este istorie..nu suntem perfecti sau integrati in absolut,nu?!O seara placuta!

  Thumb up 2 Thumb down 2

 7. andra says:

  Observ ca, postul Antena 3 are multi “prieteni”. Asta nu face decat sa scoata in evidenta profesionalismul jurnalistilor, faptul ca isi fac meseria cu sufletul, asa cum ar trebui sa facem toti. Daca te duci la serviciu doar pentru bani, inseamna ca nu pui suflet in ceea ce faci si, implicit, treaba va merge prost. Asta este valabil in orice domeniu de activitate. Atunci cand ai multi dusmani inseamna ca valorezi ceva si nu traiesti degeaba.

  Thumb up 2 Thumb down 2

 8. inna says:

  @ andra:
  Te pup inca o data, in ciuda tuturor care se pare ca nu vor ca eu sa te pup(sper sa nu gresesc)!Sunt perseverenta in convingeri si trairi!La naiba cu viata noastra..!

  Thumb up 2 Thumb down 2

 9. andra says:

  @ inna:
  Muah!!! :) )))))

  Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad