Doi bărbaţi din Turceni, reţinuţi pentru neglijenţă în serviciu

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au reţinut doi suspecţi de comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. 

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj  din cadrul I.P.J. Gorj, s-a stabilit faptul că doi bărbaţi, de 53 şi 54 de ani, din localitatea Turceni, în calitate de gestionar, respectiv şef depozite gestiuni în cadrul unei societăţi comerciale, şi-ar fi îndeplinit în mod defectuos îndatoririle de serviciu. Din verificări, a reieşit faptul că, în urma inventarierii unei gestiuni de materiale şi piese de schimb recuperabile, refolosibile, recondiţionate şi deşeuri, a rezultat o diferenţă de 2.988 de tone între stocul faptic şi cel scriptic. În cauză, a fost creat un prejudiciu unităţii de aproximativ 1.888.800 de lei. Astăzi, în urma probatoriului administrat, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine, urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de neglijenţă în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad