Doi dintre actualii şefi ai CEO nu-şi vor mai depune CV-urile pentru Directorat

Consiliul de Supraveghere (CS) al CE Oltenia a decis ca responsabil cu procedura de achiziţie a unui serviciu de recrutare a personalului de conducere, conform OG 109, să fie comitetul de nominalizare şi remunerare din cadrul Consiliului. Amintim că legea prevede ca  în companiile cu management dualist, membrii Directoratului să fie selectaţi de o firmă specializată.

De asemenea, supraveghetorii vor stabili criteriile de atribuire a contractului de servicii ce se va încheia între CE Oltenia şi firma de executive search, în vederea selectării celor patru membri ai Directoratului companiei. Conducerea Complexului, cu excepţia reprezentanţilor din Directorat, a fost selectat de firma Kienbaum. Supraveghetorii CE Oltenia se vor întruni joi, la Bucureşti, neştiindu-se însă dacă pe ordinea de zi figurează şi punctul privind selectarea unei firme de head-hunting. În privinţa CV-urilor care vor fi depuse după ce compania va angaja o firmă specializată,  din ce am aflat pe surse din cadrul companiei, doi dintre cei patru actuali membri ai Directoratului CEO nu se vor mai înscrie în această cursă. În calitatea de membri în Directorat sunt Daniel Antonie, Ion Petroniu, Maria Scurtu şi Aurel Medinţu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad