Doi gorjeni, nașii de cununie ai fiului unuia dintre primarii Capitalei

Formează un cuplu de mai bine de opt ani, iar de cinci ani sunt căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Sunt o familie frumoasă, iar fiul  lor în vârstă de trei ani e centrul universului lor. Ambii se bucură de succes pe plan profesional, iar singura lor dorință neîmplinită deocamdată este aceea de a avea și o fetiță. Reprezintă un exemplu pentru multe cupluri, tocmai de aceea Vlad,  fiul cel mare al primarului sectorului 4 din Capitală, Cristian Piedone, și soția acestuia, Loredana, i-au ales să le fie părinți spirituali. Cătălin Măruță și Andra i-au condus sâmbătă pe Vlad și Loredana către altar.

Andra şi Cătălin Măruţă au avut un sfârşit de săptămână foarte încărcat. Cei doi au fost naşii fiului lui Cristian Piedone, primarul sectorului 4 din Bucureşti, Vlad şi ai Loredanei, aleasa acestuia. Gorjeanul şi soţia sa au fost naşi şi la nunta de argint a părinţilor lui Vlad.
Nunta a fost una cu fast, fiind prima din familia Piedone, iar naşii s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Îmbrăcaţi şi aranjaţi impecabil, cei doi au făcut senzaţie printre invitaţi. La biserică, Andra a ales să poarte o rochie neagră, până la genunchi, foarte sexy, cu un decolteu adânc, care i-a pus în evidenţă bustul generos. Ţinuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale negre, iar în privinţa coafurii, ea a optat pentru un coc foarte cochet. Naşul Măruţă a fost şi el foarte elegant. Acesta a purtat un costum negru, o cămaşă albă şi un papion.
Petrecerea care a urmat după cununia religioasă s-a desfăşurat într-una dintre cele mai luxoase locuri din Capitală, la Palatul Ştirbey, unde mirii au avut alături aproximativ 1000 de invitaţi.

Sunt şi naşii lui Pepe

Pentru Andra şi Cătălin Măruţă, aceasta nu a fost prima dată când au îndeplinit rolul de naş. În urmă cu un an, cele două vedete le-au stat alături în faţa ofiţerului stării civile şi lui Pepe şi soţiei acestuia, Raluca Pastramă.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad