Dosarele pentru postul de manager al SPA, respinse

Toate cele trei dosare depuse pentru ocuparea postului de manager al Școlii Populare de Artă (SPA) din Târgu Jiu au fost respinse. Potrivit reprezentanților SPA, postul va rămâne deocamdată neocupat, cei trei candidați înscriși în cursă necorespunzând cerințelor funcției. ,,Au fost respinse toate cele trei dosare depuse pentru postul de manager al Școlii Populare de Artă. Cel mai probabil, candidații nu au îndeplinit condițiile necesare pentru a ocupa această funcție, una dintre cele mai importante condiții fiind aceea de a avea minimum trei ani de experiență ca manager într-o instituție de cultură. Deocamdată postul rămâne liber”, a spus Ștefan Popescu, director adjunct în cadrul SPA. Acesta susține că deși a fost întrebat în nenumărate rânduri de ce nu candidează pentru funcția de director, nu a fost tentat să facă acest lucru din cauza faptului că peste doi ani dorește să se pensioneze. ,,Nu m-am înscris pentru că mai am doi ani și voi ieși la pensie, iar postul este pentru o perioadă de patru ani. Este binevenit oricine la noi, dar cel care vine trebuie să știe că este foarte greu să ocupi această funcție din cauza volumului mare de muncă”, a declarat Ștefan Popescu.
Viorel Gârbaciu a fost cel care, până în vara acestui an, a ocupat funcția de director al Școlii Populare de Artă. Acesta a ieșit la pensie, iar postul a rămas vacant.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad