Două gorjence, la brațul lui Pepe. Oare ce crede Raluca despre cele cu care o să își petreacă soțul ei vara?

Sunt frumoase, sunt gorjence și sunt râvnite de foarte mulți bărbați. Amândouă au devenit cunoscute la nivel național datorită formelor voluptoase cu care le-a înzestrat Mama Natură și amândouă s-au făcut remarcate în urma posturilor de asistente tv pe care le-au avut la Antena 1. Acum sunt două dintre cele mai prezente figuri în paginile ziarelor și revistelor, iar vara aceasta și-o vor petrece alături de fostul soț al Oanei Zăvoranu, cântărețul Pepe.

Cele care îi vor sta alături lui Pepe în vara aceasta sunt Roxana Ionescu și Roxana Vancea, două gorjence focoase, care timp de trei luni vor fi asistentele artistului la unul dintre cele mai mari proiecte de televiziune ale  verii, emisiunea cu format internațional ,,Vedete la apă”, care va fi difuzată de același post de televiziune care le-a făcut vedete pe cele două oltence.

Salarii de mii de euro

Roxana Vancea a fost până de curând asistenta matinalilor Răzvan și Dani, părăsind emisiunea moderată de cei doi pentru a deveni prezentator meteo la Antena3, iar Roxana Ionescu face, de câteva luni, parte dintr-o echipă care promovează o cunoscută marcă de tequilla. Ideea de a fi asistentele lui Pepe le-a surâs celor două, acestea acceptând imediat propunerea celor de la Antena 1.
Potrivit presei centrale, pentru serviciile pe care le vor presta vara aceasta în calitate de asistente tv, cele două gorjence vor fi remunerate cu salarii care se ridică la câteva mii de euro.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad