Drumul dintre Roşia de Amaradia şi Seciurile, pericol public

Reabilitarea Drumul Judeţean 675 C, şosea ce străbate comuna Roşia de Amaradia, rămâne un obiectiv greu sau aproape imposibil de realizat. Deşi, imediat după ce şoseaua s-a surpat din cauza precipitaţiilor din primăvara acestui an, autorităţile au venit cu promisiuni în vederea rezolvării problemei, până la ora actuală nu s-a luat o decizie în acest sens. Edilul localităţii, Liviu Cotojman, a atras atenţia asupra necesităţii intervenţiei administraţiei judeţene, amintind faptul că locuitorii comunei riscă să rămână izolaţi.

Administraţia judeţeană gorjeană, răspunzătoare de starea Drumului Judeţean 675 C, care trece şi prin comuna Roşia de Amaradia, nu a mişcat un deget în vederea reabilitării tronsonului afectat de ploile abundente din primăvara anului curent, susține edilul Liviu Cotojman. Cu toate că au trecut deja cinci luni de când şoseaua a fost distrusă, autorităţile s-au limitat doar la supraveghea zonei respective. Grav este, potrivit primarului comunei, Liviu Cotojman, că în perioada sezonului rece ce stă să vină, există riscul ca drumul să se dărâme în totalitate şi astfel oamenii să rămână izolaţi. „Trebuie precizat faptul că acest drum este drum judeţean şi deci este în administrarea judeţului Gorj. Drumul tranzitează localitatea noastră şi într-un punct, pe o distanţă de 70-80 de metri, a fost afectat din cauza precipitaţiilor din primăvara acestui an. În prezent se circulă pe un singur sens, dar există riscul ca în perioada de toamnă şi iarnă, circulaţia să fie blocată în totalitate pe acest tronson de drum ce face legătura cu municipiul Craiova. Vom vedea ce se va face în acest sens”, a precizat edilul Liviu Cotojman.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad