DSVSA, cu ochii pe piețele agroalimentare

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj va efectua, în următoarea perioadă, o serie de controale  în piețele agroalimentare din județul Gorj.
Potrivit reprezentanților DSVSA Gorj, este interzisă comercializarea produselor alimentare de origine animală și non animală în alte locuri decât cele aprobate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor sau care nu sunt supravegheate de către autoritatea sanitar-veterinară. De asemenea, medicii veterinari oficiali care asigură supravegherea sanitar-veterinară și pentru siguranța alimentelor în piețele agro-alimentare în care producătorii particulari expun spre vânzare produse alimentare, interzic comercializarea produselor neetichetate care nu sunt însoțite de documente care să ateste proveniența acestora sau a celor care în urma controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor au fost declarate necorespunzătoare. Vor fi verificate în permanență piețele agroalimentare în care se comercializează produse alimentare; se dorește și asigurarea asistenței sanitare veterinare permanente în toate piețele agroalimentare în care se comercializează produse alimentare, dar și asigurarea asistenței sanitar- veterinară permanentă în toate piețele agroalimentare din județ.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad