Ea este iubita unui cunoscut gorjean. Află cine e norocosul!


Are 46 de ani, un băiat și este divorțat, însă aceste lucruri nu îl împiedică să aibă succes la femei. Are o iubită de 28 de ani, pe care mulți bărbați și-ar dori-o alături, și succes pe plan profesional. Se declară un bărbat împlinit și sunt foarte puține lucrurile pe care și le-a propus în viață și nu  a reușit încă să le realizeze. Are o carieră muzicală și o voce cu care s-a făcut remarcat de-a lungul anilor. Tavi Colen se iubește de ceva timp cu Emma Ștefan, o roșcată sexy.

Tavi Colen a cunoscut marele succes în urmă cu câțiva ani, atunci când făcea parte din trupa Talisman, în care a cântat alături de cel care i-a fost cel mai bun prieten, Alin Oprea. Perioada respectivă i-a adus artistului succes nu doar pe partea profesională, ci și în plan personal. Admiratoarele suspinau ori de câte ori cei doi membri ai formației Talisman urcau pe scenă.
Chiar dacă mii de femei și-ar fi dorit să fie în atenția lui Tavi, acesta a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu Elena, cea care i-a dăruit și cel mai de preț lucru din viața solistului, un băiețel. Lucrurile între cei doi nu au mers foarte bine, iar aceștia au hotărât în urmă cu câțiva ani să se despartă.
De mai bine de un an, Tavi Colen se iubește cu Emma Ștefan, câștigătoarea emisiunii-concurs „Next Diva 2”, cea care îi este și parteneră de scenă. Tânăra în vârstă de 28 de ani a încins spiritele cu prezența sa, în urmă cu câteva zile, la piscina unui hotel din Mamaia, resort în care cu o zi înainte susținuse un concert alături de iubitul său. Roșcata a furat privirile domnilor și a stârnit invidia doamnelor cu formele sale voluptoase.
Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. DE LA ZOO says:

    CE FACE BABAUL ALA CA ARE 150 KG.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad