Echipa lui Mititelu a urcat pe 2!

FC Universitatea Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea 1-0
A marcat: Gheorghe (85)
FCU: Hotoboc – Mitic, Acka, M. Ciucă (cpt.), Buşu – Săceanu, V. Gheorghe (D. Bălaşa ’90) – Mârzeanu, Goge, Baird (Stoianof ’71) – Ripoli (Cl. Bălan ’6). Antrenor: Nicolo Napoli
CSM: Matache – Samson, I. Stoica (cpt.)(Tătaru ’37), Deaconescu, Ed. Stoica – Bărbulescu, Cârstoiu (Lircă ’52) – Ad. Popa, Negruţ, Briceag (D. Iancu ’71) – Bg. Geantă. Antrenor: Claudiu Niculescu
Eliminaţi: Stoianof (’87) / Matache (’87), Samson (’87)

Problemele financiare ale patronului Mititelu nu par a se răsfrânge asupra lotului lui Nicolo Napoli, care a obţinut o victorie mare, sâmbătă, la Roşiori.

FC Universitatea Craiova a învins cu 1-0 gruparea CSM Râmnicu Vâlcea, într-un meci cu încăierări şi în tribune, şi pe teren. Vasile Gheorghe a marcat golul de trei puncte cu 5 minute înainte de final. Pe un teren greu, ambele grupări au jucat cu frică: să nu piardă puncte, să nu se accidenteze. Astfel, a rezultat un joc de uzură. Vasile Gheorghe a încercat pentru prima oară poarta oaspeţilor, cu un şut de la 20 de metri. În două rânduri a ratat şi Goge, iar cea mai mare şansă a reprizei a fost irosită de Mitic, care a reluat cu capul din 6 metri peste. În partea secundă, oaspeţii au ratat ocazia meciului, şutul lui Lircă din lovitură liberă trecând puţin peste. Formaţia craioveană a marcat cu 5 minute înainte de final un gol de trei puncte, important şi în clasamentul play-off-ului, la cum stau lucrurile în acest moment. În final, jucătorii celor două echipe s-au încăierat. Rezultatul: 3 roşii – Stoianof de la gazde, Matache şi Samson de la vizitatori.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad