Echipa lui Mititelu, în „cantonament” la proţap!

Dacă echipa orașului, CS Universitatea, este de patru zile în stagiu de pregătire la Zlatibor, în Serbia, echipa lui Mititelu se va cantona în județ, la 80 de kilometri de Craiova. De remarcat că trupa lui Napoli s-a „cantonat” într-o primă fază la un proţap de viţel!

Ținut secret de stat până ieri, locul în care echipa lui Mititelu va face primul stagiu de pregătire a fost, în cele din urmă, dezvăluit. Astfel, Frăsineanu, Săceanu și compania se vor pregăti în pitorescul Calafat, oraș doljean, situat la 80 km de Craiova. Nicolo Napoli îi va pregăti pe elevii săi pe stadionul local Dunărea și, probabil, pe faleza Dunării începând de astăzi dimineață până pe 3 august, când este programată revenirea în Craiova. Ca o comparație privitoare la locul ales de Mititelu pentru cantonament – adică orașul Calafat – sunt echipe din județ care au găsit soluții mult mai bune: Recolta Ostroveni s-a pregătit anul acesta în Franța sau CS Ișalnița merge în fiecare vară la Băile Felix.

Mititelu s-a sucit: nu mai ține antrenamentul

Pe site-ul clubului s-a anunțat că echipa renunță la antrenamentul programat să aibă loc ieri seară, „pentru a nu tensiona atmosfera și așa încordată dintre Club și Municipiul Craiova“. Ședința de pregătire cu pricina a fost reprogramată pentru 3 august, când situația se va detensiona, probabil. De asemenea, clubul lui Mititelu a anunțat că astăzi Justiția va decide dacă va putea intra pe Oblemenco sau nu: „Judecătoria Craiova va soluţiona cererea clubului FC Universitatea Craiova de reintegrare în Complexul «Ion Oblemenco».  În acest sens suntem foarte încrezători că justiţia va crea posibilitatea ca Universitatea Craiova să se întoarcă pe stadionul ce îl deţine din anul 1967“.

 

Stoica le-a dat emoții, dar n-a ratat viţelul

Trupa lui Mititelu s-a reunit la restaurantul Perinița, ca în vremurile bune, cu vițel la proțap. Dorel Stoica era cât pe-aci să nu mai ajungă. Asta pentru că s-a contrat cu patronul Mititelu, căruia a îndrăznit să-i ceară garanții financiare că se poate face performanță la club. Telefoanele au zbârnâit în draci, de la patron, de la colegi de echipă, astfel încât Dorel, care luase drumul Severinului natal, a făcut cale întoarsă, ajungând la tăierea vițelului.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad