Echipă pentru fiul meu…


Sub conducerea lui Adrian Mititelu, FC Universitatea se transformă repede și sigur într-un business de familie. Nu degeaba, cu câțiva ani în urmă, la postul local de televiziune GTV, patronul anunța că „o las moștenire copiilor copiilor mei”.

Ieri, la prânz, echipa lui Mititelu a efectuat vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi Craiova. Iar seara, lotul a luat cina de reunire la restaurantul Perinița. Printre jucătorii care se vor afla sub conducerea lui Nicolo Napoli se numără și Adrian Gigi Mititelu, fiul patronului. Dar și Sorin Bușu, nepotul lui Mititelu.
În paranteză fie spus, și conducerea executivă e înțesată de rude: nepotul Gigel Prioteasa e secretar general al noii societăți, iar vărul Sorin Joavină e director administrativ. E posibil ca cei doi să urce în funcții, după demisia neașteptată a directorului general Vlad Roșca. Revenind la lotul lui Napoli, el este format pe scheletul jucătorilor care au evoluat la Turnu Severin (Dumitru Hotoboc, Milan Mitic, Eugen Rioșanu, Dorel Stoica, Cătălin Crăciun) și la FC Universitatea înainte de dezafliere, cum este cazul ultimilor doi enumerați anterior, precum și lui Cornel Frăsineanu, Robert Săceanu, Nelu Nicolae, Ovidiu Stoianof. Jucătorii formați în Craiova, dar care nu au apucat să o reprezinte, sunt Andrei Preda, Petre Goge și Robert Căle. În lot îl mai regăsim pe târgujianul Daniel Bălașa. Noile achiziții prezentate de club, ivorianul Acka Stephane și argentinianul Rafael Corace, au lipsit de la vizita medicală.

Situație delicată cu juniorii

În echipa lui Mititelu și-au făcut loc și șase juniori de la CSJ Știința U Craiova. E vorba de Claudiu Bălan, Georgian Dinu, Bogdan Ciocârlă, Lucian Avram, Marius Stănia și Ionuț Mârzeanu. Grilele lor de formare nu au fost însă plătite de Mititelu – peste 30.000 de euro. „Până acum, Mititelu nu a virat niciun ban în contul jucătorilor“, ne-a spus Bogdan Pîncu, directorul CSJ Știința U Craiova. Drept urmare, până când Mititelu nu va face plata, ei nu pot evolua în meciurile oficiale. Între echipa lui Mititelu și CSJ Știința U Craiova a existat un protocol de colaborare, care a expirat însă în august anul trecut.

Antrenament… da ori ba?

Mititelu a anunțat, prin intermediul site-ului clubului, că astăzi, de la orele 18:00, Napoli își va deplasa elevii pe stadionul Ion Oblemenco pentru a se antrena. Numai că, înainte de deratizarea generală făcută pe stadion, primarul Lia Olguța Vasilescu a spus că CS Universitatea, echipa formată pentru craioveni, are exclusivitate de folosință a legendarei arene. Astfel, este foarte posibil ca Nicolo Napoli să fie în imposibilitatea de a-și desfășura ședința de pregătire pe Oblemenco. Pentru a pune presiune pe autorități să-l lase să pătrundă în arenă, Mititelu a chemat subtil fanii care încă mai cred în proiectul său, spunând că antrenamentul este deschis publicului.


Bozidar Cosic, recrutat de Mititelu

Echipa lui Mititelu a mai anunțat o înregimentare de ultimă oră: este vorba de fundașul sârb Bozidar Cosic. Acesta a participat la promovarea defunctei CS Turnu Severin pe prima scenă, dar apoi s-a renunțat la serviciile sale, rămânând în B, la FC Olt. Cosic, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract pe doi ani.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad