Ejacularea precoce: Cum treceţi peste moment fără să vă simţiţi penibil

Nu este plăcut, nici pentru tine şi în niciun caz pentru el, să se întâmple asta când pasiunea e mai mare. Dar se întâmplă, este perfect normal şi nu are de ce să se ruşineze. Ca o iubită model, ar trebui să-l faci să se simtă bine şi să treceţi împreună peste acest moment, fără să vă simţiţi jenaţi. Ce poţi face:

Nu eşti supărată

Probabil în primă instanţă va crede că te-ai supărat pe el pentru că nu a reuşit să performeze conform aşteptărilor. Şi totuşi, este vorba doar de un hop, nu de o partidă distrusă cu totul – puteţi oricând încerca din nou. Arată-i că nu eşti deloc deranjată de situaţie şi, dacă ştii că ţine la glume, detensionează atmosfera cu o glumiţă haioasă.

Sărută-l

Nu îi da voie să plece din pat ruşinat, sărută-l pasional şi luaţi o mică pauză. Puteţi reîncepe preludiul, îi poţi arăta cum să te mângâie şi unde să te atingă cât timp el îşi adună puterile. Important este să nu faci mare lucru din mica situaţie care i se poate întâmpla oricui.

Arată-i că îl înţelegi

Sunt mai mulţi factori care „contribuie” la astfel de întâmplări şi nu este singurul bărbat căruia i s-a întâmplat asta. Cu siguranţă nu este nici prima oară, nici ultima când va avea loc ejacularea precoce, iar tu ştii asta deja. Spune-i că ştii despre ce este vorba şi de la ce poate fi – stres, oboseală, emoţii şi aşa mai departe.

Distrage-i atenţia

Chiar dacă a terminat înainte ca tu măcar să te apropii de punctul culminant, nu înseamnă că s-a oprit distracţia de tot. Chiar dacă nu se mai poate folosi pe membrul principal timp de câteva momente, nu înseamnă că nu te poate satisface mai departe. Ideea este să nu vă lăsaţi prinşi de un moment penibil, ci să mergeţi mai departe – poate vă veţi simţi chiar mai bine de data aceasta.

Încercaţi din nou

Dacă aveţi destul timp la dispoziţie, atunci nu ar trebui să fie nicio problemă să o luaţi de la început. Dacă nu, atunci poate exista o dată viitoare. Nu renunţa la partida de sex sau la relaţie cu totul doar din cauza ejaculării precoce care probabil că nu are o motivaţie medicală.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad