Elefanții Circului Internațional Colosseum, la plimbare pe centrul municipiului Târgu-Jiu

Târgujienii i-au putut admira, ieri, pe centrul municipiului, pe cei patru elefanți ai Circului Internațional Colosseum, care susține spectacole zilele acestea lângă Interex.

Cei patru elefanţi ai Circului „Coloseum”, care poposeşte până duminică la Târgu-Jiu, au străbătut străzile oraşului atrăgând zeci de curioşi, în ciuda vremii nefavorabile. Foarte ascultători, uriașii elefanți nu au ieșit din „formație”, dar nu s-au putut abține să nu guste din frunzele copacilor ornamentali de pe centrul municipiului. Foarte încântaţi de elefanți au fost copiii, dar și adulții, care nu au ezitat să se pozeze cu uriaşele animale. „Foarte frumoși! Nu am mai văzut până acum elefanți, în realitate. Doar la televizor. Mi-au plăcut. Le-am făcute multe poze”, a spus Radu, un tânăr târgujian. Reprezentaţiile au început de săptămâna aceasta, circul urmând să plece din oraș la începutul săptămânii viitoare. Un bilet pentru adulţi costă 35 lei, iar pentru copiii peste 2 ani, acesta se ridică la preţul de 25 lei.

Categoria: Eveniment

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad