Emil Badea, interpretul de muzică populară, a devenit tată


Interpretul de muzică populară Emil Badea și soția sa, Nicoleta, au devenit părinți în urmă cu două zile. Cei doi sunt fericiții părinți ai unui băiețel pe care îl vor boteza Emilian Nicholas. Pentru că este primul copil al familiei Badea, cu siguranță, în curând, va fi organizat un botez fastuos, la care vor lua parte multe dintre numele sonore ale muzicii populare.

Emil Badea este împreună cu soția sa de mai bine de cinci ani, iar în urmă cu doi ani și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu, devenind astfel soț și soție. Chiar dacă cei doi își doreau foarte tare să devină părinți, acest lucru s-a întâmplat abia anul acesta. Soția sa, Nicoleta, a dat naștere unui băiețel în urmă cu doar două zile. Cei doi părinți sunt foarte fericiți și așteptau nerăbdători venirea pe lume a celui mic. „Astăzi la ora 10.15, a venit pe lume îngerașul nostru, comoara vieții mele:-Emilian Nicholas Badea. Vă pupăm pe toți!”, a scris interpretul, marți, pe pagina sa de socializare. Soția artistului a decis să nască la Spitalul Clinic Județean de Urgență Nr. 1 din Craiova.

Bunicul l-a îndrumat către cântecul popular

Emil Badea a copilărit într-un sătuc numit Saşa, din comună Dăneşti,  în casa bunicilor din partea mamei. Emil Badea este un mândru urmaş din ,,Neamul Mehedinţenilor”, aşa cum le spun localnicii bunicilor şi străbunicilor lui,care proveneau din zona de nord a Mehedințiului. „Sunt un norocos, am două case care mă primesc cu căldură, iar eu intru cu drag în ele. Una este Gorjul şi cealaltă este Mehedințiul”, spune Emil Badea.
Omul care i-a insuflat dragostea pentru cântecul şi portul popular a fost bunicul său, un mare iubitor de folclor, primar şi directorul unei fabrici de acordeoane. „Pentru că am luat premiul I în primul an de şcoală, mi-a făcut cadou un acordeon. În semn de respect pentru că mi-a îndrumat paşii spre cântecul popular, i-am dedicat cântecul «Danțul lui Moş Bordei». Deşi nu mai este printre noi, eu sunt convins că de undeva de sus, mă vede, mă ascultă şi e mândru de mine că i-am urmat învăţăturile”, spune Emil Badea.


Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad