Emil Răgman – reclamat la ANI pentru că e primar și are oi!


• Șefa portocaliilor din comună, Iuliana Iliescu, îl acuză pe edil de incompatibilitate

Președinta organizației Partidului Democrat Liberal Prigoria a ținut ieri o conferință de presă. Iuliana Iliescu a precizat că a intrat în posesia unor documente din care a observat că primarul Emil Răgman este, de la sfârșitul anului trecut, asociat unic la o firmă ce are ca obiect de activitate  creșterea oilor. Conform legii, acest lucru l-ar aduce pe edil în starea de incompatibilitate cu funcția de primar.

Pedeliștii vor sesiza Agenția Națională pentru Integritate în cazul primarului comunei Prigoria. „Din data de 28 decembrie 2012, domnul primar, Emil Răgman, este asociat unic la o societate ce are ca obiect de activitate creșterea animalelor. Vom sesiza ANI pentru că edilul este în stare de incompatibilitate”, a declarat Iuliana Iliescu.

Răgman neagă incompatibilitatea

Primarul comunei Prigoria spune că nu se află în incompatibilitate. În ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse, Emil Răgman le demontează. „Poate să mă reclame oriunde. Doamna Iliescu nu știe să citească actele firmei, este într-o eroare. Face reclamații de 20 de ani. Nu sunt în incompatibilitate, pentru că nu sunt eu administratorul societății. Am pus pe cineva în locul meu, pentru că am fost conștient că nu pot fi și primar, și administrator de firmă”, a precizat primarul comunei Prigoria, Emil  Răgman.


Categoria: Actualitate

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad