Eric: „Naşul mare a venit cu noroc la meci”


Brazilianul Eric de Oliveira a fost omul meciului dintre Pandurii şi Dinamo, reuşind un gol şi o pasă de gol care au adus cele trei puncte pentru formaţia de fotbal gorjeană. După isprava de vineri seară, Eric se arată extrem de optimist în perspectiva partidei din Europa League cu Dnepr.

Reporter: O nouă victorie, obţinută extrem de greu. Aţi avut şi şansă?
Eric de Oliveira: Trebuie să rămânem modeşti, suntem o echipă mică, dar suntem vicecampioana României. Rămânem încrezători că putem face ce e mai bine pentru noi. Am avut atitudine, am alergat, dar chiar dacă nu am jucat bine, o echipă care se bate la locurile de sus are nevoie şi de noroc.

Rep.: Până la urmă aţi pus „embargo” la Târgu Jiu celor de la Dinamo…
E.O.: Dinamo e în formare, au echipă bună, aşa că ne bucurăm pentru victorie. Au deja şase ani de când nu au câştigat aici.

Rep.: Am văzut şi o dedicaţie la golul decisiv marcat de tine.
E.O.: Am dedicat golul naşilor mei. Naşul mare a făcut un efort mare să vină la meci, a venit cu noroc.

Rep.: Cum crezi că va fi joi, în Europa?
E.O.: Cu Dnepr e total diferit. Trebuie să arătăm de ce ne-am calificat. Putem câştiga, nu mergem la egal. Nu avem nimic de pierdut. Suntem în premieră în cupele europene, încercăm să jucăm. Vedem pe ce loc ne clasăm.

Rep.: Crezi că Pandurii va face faţă ritmului impus, acela de a juca pe mai multe fronturi?
E.O.: Vom face faţă, cred că fiecare jucător vrea să joace din 3 în 3 zile.


Vrea în naţionala României

Ajuns din nou unul dintre cei mai buni jucători din Liga I, dar şi destul de aproape de a-şi dobândi cetăţenia română, brazilianul Eric de Oliveira nu ar spune deloc nu unei eventuale înregimentări sub „tricolor”: „Nu am luat încă cetăţenia, aşa că nu pot spune multe. Am spus mereu, dacă cei de la naţională mă vor, eu mă bag, dacă nu vor, nu mă bag. Păcat că au pierdut meciul ăsta cu Turcia, acum şansele sunt foarte mici, dar trebuie să rămânem încrezători mereu că putem să ajungem la Cupa Mondială”, mărturiseşte jucătorul pandurilor.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad