Eric şi „modestia” de a fi acum pandur: „Toată lumea ştie că ne luptăm la campionat!”

Dacă anterior bifase doar asisturi în acest sezon, brazilianul Eric de Oliveira a reuşit duminică seară primul său gol pentru Pandurii, moment ce a coincis cu trei puncte extrem de importante în Liga I pentru gruparea de fotbal gorjeană. Mijlocaşul ofensiv al pandurilor ne dezvăluie acum ce înseamnă pentru el bucuria unei reuşite

Reporter: Cine a dansat pentru golul decisiv de la finalul partidei cu Oţelul?
Eric de Oliveira: De data asta am dansat eu pe cont propriu, a fost ceva brazilian. Mă bucur mult că am dat gol, nu a fost al lui Matulevicius, a fost al meu, nu a atins mingea, s-a văzut.

Rep.: Cui dedici această reuşită?
E.O.: Dedic golul copilului meu care a făcut recent 2 ani. I-l fac cadou. Dar victoria contează cel mai mult, suntem pe primul loc, chiar dacă e doar a treia etapă, sperăm să ne menţinem cât mai sus. Sper să nu mă opresc aici şi să ajut Pandurii să ajungă cât mai sus.

Rep.: Ce reprezintă pentru tine marcarea unui gol?
E.O.: Golul înseamnă o bucurie imensă de 5 secunde, trec prin cap imagini din copilărie, închid ochii puţin şi îmi trece prin faţă toată viaţa grea pe care am avut-o, dificilă, nu grea, nu mi-a lipsit educaţia.

Rep.: Deocamdată Pandurii s-a instalat în fotoliul de lider după doar 3 etape. Chiar trageţi la titlu sezonul acesta?
E.O.: Nu e niciun secret, toată lumea ştie că ne luptăm la campionat şi poate începe aşa, cu noroc de campioană! Cine a ieşit campion a avut mereu noroc mare aşa că ne vom lupta până la sfârşitul campionatului pentru obiectivul nostru. Avem mulţi jucători tineri, eu sunt unul dintre cei mai bătrâni (n.r. râde), dar ne vom lupta sus, începem încet încet să arătăm ce valoare avem şi sperăm la mai multe victorii.

Rep.: Ritmul din acest debut de sezon vă aduce şi ceva oboseală…
E.O.: Jucătorii care joacă în cupele europene şi campionat trebuie să aibă plăcere mare, nu contează dacă eşti un pic obosit sau nu, contează plăcerea de a juca. Noi muncim foarte mult, dar suntem privilegiaţi, avem antrenament maximum 3 ore pe zi şi la meci trebuie să dăm tot. La meci ştim că efortul e mult mai mare decât cel de  3 ore pe zi.
A consemnat Alin Peptan

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad