Extinderea Carierei Seciuri, îngreunată de exproprieri

CEO are nevoie  de circa 30 de hectare de teren în zona Seciuri pentru extinderea frontului de lucru spre perimetrul Olteţ.

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia au analizat posibilitatea de extindere a Carierei Seciuri. Au descoperit terenurile care îi trebuie companiei pentru continuarea frontului de lucru spre perimetrul Olteț. Negocierile pentru vânzarea terenurilor din zonă merg în ritm de melc însă. Oamenii din Seciuri nu sunt încântați de sumele pe care cel mai mare producător de energie pe cărbune din țară le oferă în schimbul pământurilor. „Se negociază intens de câteva zile, însă cetăţenii din zonă nu par a fi foarte deschişi. Negocierile trebuie încheiate rapid. Unul din excavatoarele din zonă stă de șapte luni, altul nu va mai avea front de lucru în câteva zile. Fac apel la cetăţeni să nu se mai lase influenţaţi şi să accepte banii de la Complexul Energetic Oltenia, sumele sunt mai mult decât mulțumitoare”, a declarat primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. 30.000 şi 50.000 de lei pentru fiecare hectar de teren, atât oferă CEO oamenilor de la Seciuri.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad