Fără pâine la chioșcuri din 1 septembrie

Cei care obișnuiau să își procure pâinea de la chioșcul din spatele blocului sau de la magazinul din cartier nu vor mai putea face acest lucru începând cu data de 1 septembrie a acestui an. Guvernul vrea ca din această toamnă, odată cu reducerea TVA-ului, să interzică vânzarea pâinii în buticuri sau în chioșcuri. Potrivit Executivului, produsele de panificație vor putea fi vândute doar în magazine sau în raioane specializate. Măsura este una care are scopul de a combate evaziunea fiscală.
În acest moment, la nivelul întregii țări există 150.000 de unități care comercializează pâine. Ministerul Agriculturii va emite un act normativ care va impune restricții la vânzarea pâinii. ,,Acum, pâinea se vinde şi la chioşcuri, şi la tonete, şi la tarabă. Se va face ordine”, a declarat Aurel Popescu, preşedintele ROMPAN, Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase, potrivit Libertatea.ro.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad