Fără prime de murături în CE Oltenia – primele de sărbători, incerte

Cei aproape 19.000 de salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia nu vor mai primi, anul acesta, primele de murături. Este pentru prima dată când în minerit şi energie se întâmplă asta, salariaţii CEO riscând să rămână şi fără primele de sărbători ce trebuie acordate până în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a fost clar în privinţa asta, într-o emisiune la RTV Gorj: „Nu o să fie prime. Nu o să fie, pentru că în contractul colectiv de muncă semnat de sindicate şi administraţie, acestea ar fi putut fi date dacă ar fi fost îndeplinite criteriile de performanţă…”. Cu toate acestea, salariaţii CEO speră să obţină măcar primele de Crăciun, în tichete sau bani, nelipsite, la fel ca toate celelalte bonusuri, în anii anteriori: „Noi sperăm că vom avea primele de la sfârşitul anului, de Crăciun. Au mai fost ani foarte grei şi totuşi acestea au fost acordate de fiecare dată. Primele de murături, nici pomeneală, dar sperăm totuşi că situaţia nu este atât de gravă încât să nu le avem nici pe cele de Crăciun”, a spus unul dintre inginerii companiei.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. YwEttE says:

    Ati luat in dinti RAHATUL cu performanta, NU-I DATI deloc drumul, si taiati in carne vie din cauza lui. anulati-va primele nesimtite, ca si voi, si da-ti-MI drepturile pentru care am lucrat, IN AVANS. FARA COMENTARII. Performanta cu care lucrez EU, nu poate fi platita nici cu toti banii din lume; ar trebui sa ma credeti pe cuvant, pan nu va va fi prea tarziu, ca celorlalti,ca nu-mi place minciuna.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad