FC Universitatea, față în față cu trupa lui Nanu

Minerul Motru – FC Universitatea
Sâmbătă, ora 11
Formații probabile
Minerul: D. Popescu – Traşcă, Dicu, David, Neacşu – Soo, V. Rada, Hanu, Unguru – Răduca, Buciuman. Antrenor: Ştefan Nanu
FCU: Hotoboc – Mitic, Acka, M. Ciucă (cpt.), G. Cruceru – Săceanu, Mârzeanu, Căle, Frăsineanu – Stoianof, Baird. Antrenor: Nicolo Napoli

FC Universitatea Craiova se va deplasa sâmbătă dimineața la Motru pentru a-i înfrunta pe minerii lui Nanu, proaspăt promovați în divizie, dar care în prima rundă au administrat un sec 4-0 celor de la CS Mioveni.

Ciucă & Co. sunt neînvinși în actuala stagiune – au două calificări în Cupă și două remize în principala întrecere în care sunt angrenați, cu Olimpia Satu Mare și CS Universitatea Craiova. Pe lângă antrenamente, în această săptămână, băieții lui Nicolo Napoli sunt angrenați într-un protesc în urma căruia speră să poată juca pe „Oblemenco” din Craiova. În fiecare zi, autocarul echipei parchează în fața stadionului, unde jucătorii stau preț de 20 de minute.
De partea cealaltă, gorjenii au demonstrat că sunt redutabili pe teren propriu: mărturie stă victoria cu 4-0 în fața CS Mioveni.
Cele două echipe s-au aflat față în față la începutul perioadei de pregătire. Astfel, pe 3 august, la Severin, FC Universitatea învingea Minerul cu 2-1. În meciul revanșă, de la Motru, de peste o săptămână, cele două combatante au încheiat nedecis, 1-1.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad