FCU Craiova a urcat pe podium

FC Universitatea – FC Olt 2-0
Au marcat: Ciucă 48, Săceanu 67
Stadion: Municipal, spectatori: 1.000
FC Universitatea: Hotoboc – Mitic, Acka, Ciucă, Cruceru (’46, Goge) – Săceanu, Mîrzeanu, V. Gheorghe (’46, Frăsineanu), Bălăşa – Ripoli, Baird. Antrenor: Nicolo Napoli.
FC Olt: Mogoşanu – Anghelina (’74, Căpăţână), Marincău, Gligor, Siminic – Quist, Ignea, Huţanu, Bancu – Drăghici (’54, Ivănică), N’kongue.  Antrenor: Dan Oprescu.
Cartonaşe galbene: Frăsineanu, Mitic / Quist, N kongue, Marincău.
Au arbitrat: Fl. Marcu – Petru Gaşpar, R. Ghiciulescu.

 

Echipa lui Mititelu a învins FC Olt și este pe locul al treilea după primele patru runde din liga secundă.

FCU Craiova a câștigat cu scorul de 2-0 partida disputată în acest weekend, la Severin, în compania celor de la FC Olt Slatina. Prima repriză a fost dominată categoric de formația vizitatoare – raportul ocaziilor de gol 2-11 fiind elocvent în acest sens. Însă italianul Napoli se pricepe bine la catenaccio, sistemul inventat de argentinianul Helenio Herrera, dar implementat perfect de peninsulari. Jocul la rezultat a funcționat, iar în startul părții secunde, căpitanul Ciucă a trimis în vinclu din lovitură liberă. O altă fază fixă – un penalty acordat la mijlocul reprizei secunde și transformat de Săceanu – a făcut ca nimeni să nu-și mai pună problema punctelor puse în joc. În urma victoriei, FCU Craiova a urcat pe podiumul seriei. În următoarea rundă, echipa lui Mititelu va evolua la Oradea, pe terenul celor de la FC Bihor.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad