FCU Craiova, cu terenul suspendat 5 etape

În săptămâna aceasta, Mititelu nu trebuie să-şi facă griji unde va juca echipa sa. Asta pentru că va evolua în deplasare: la CS Mioveni. De săptămâna viitoare încep frământările pentru patronul FCU Craiova. Asta după ce FRF a decis încă patru etape de suspendare, ca urmare a incidentelor de la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Efectul incidentelor de la Roşiorii de Vede, unde suporterii echipei FCU Craiova s-au bătut cu localnicii, s-a aflat ieri. Comisia de Disciplină a FRF a dictat patru etape de suspendare pentru echipa lui Mititelu. Cum mai avea de ispăşit una – urmare a evenimentelor de la meciul din Cupa României cu Petrolul, de la Severin –, acest lucru înseamnă că FCU Craiova nu va mai apuca să evolueze pe stadionul „Ion Oblemenco“ în acest an. Asta pentru că FCU Craiova are terenul suspendat pentru jocurile cu Gloria Bistriţa, ASA Tg. Mureş, Olimpia Satu Mare, Minerul Motru şi FC Bihor Oradea – adică toate jocurile rămase de disputat pe teren propriu în acest an. Bine, echipa sa va evolua din postura de grupare oaspete, în meciul cu CS Universitatea Craiova. „Conform art. 82 pct. 1, coroborat cu prevederile art. 83 pct. 2 lit. f, raportat la art. 83 pct. 2.1 din RD al FRF, clubul Fotbal Club U Craiova se sancţionează cu măsura interzicerii dreptului de organizare a patru jocuri pe propriul stadion şi o penalitate sportivă de 37.500 lei”, se arată pe site-ul oficial al FRF. Aşadar, şi o amendă ce nu se ştie cum va fi plătită, dat fiind că Mititelu a anunţat în repetate rânduri că stă prost financiar. Mititelu câştigase miercuri dreptul de a evolua pe Oblemenco, în urma unui proces cu Primăria. Potrivit ştiridesport.ro, Mititelu a anunţat că va disputa în fiecare zi de marţi amicale pe vechiul Central.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad