FCU Craiova poate reveni pe „Oblemenco”

Mititelu a primit dreptul de a-şi retrimite echipa pe stadionul „Ion Oblemenco“. Cel puţin până când se va pronunţa o hotărâre definitivă într-un alt dosar în care FCU Craiova cere despăgubiri pentru investiţiile făcute. Daniel Stanciu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Dolj, a precizat: „Instanţa a admis ordonanţa şi a dispus reintegrarea până la soluţionarea dosarului de fond. Hotărârea este irevocabilă”. Iată şi decizia oficială a instanţei: „Admite apelul. Schimbă în totalitate Sentinţa Civilă 11050/2013, în sensul că admite cererea de ordonanţă preşedinţială. Dispune reintegrarea Fotbal Club U Craiova SA în Complexul Sportiv «Ion Oblemenco» până la data soluţionării irevocabile a cauzei având ca obiect instituirea dreptului de retenţie şi plata contravalorii lucrărilor de amenajare, modernizare şi îmbunătăţire a spaţiilor competiţionale şi de antrenament din cadrul Stadionului «Ion Oblemenco». Definitivă”. Din păcate însă, stadionul «Ion Oblemenco» ar fi în proprietatea Companiei Naţionale de Investiţii şi nu a primăriei, ceea ce l-ar putea împiedica pe Mititelu să reintre în drepturi, întrucât nu a pârât pe cine a trebuit.
Primarul Lia Olguţa Vasilescu a declarat, pentru micapi.ro: „Eu nu am nimic împotrivă să respectăm o decizie a instanţei, foarte surprinzătoare de altfel, dar posesia stadionului nu mai este la municipalitate, ci la Compania Naţională de Investiţii. Cu alte cuvinte, hotărârea instanţei e opozabilă municipalităţii, dar nu şi CNI şi celorlalte entităţi asociate. Am explicat de nenumărate ori că municipalitatea şi Consiliul Local nu mai au vreun drept de posesie asupra stadionului, dar Mititelu a preferat să dea primăria în judecată, fără să priceapă că nu primăria dispune asupra posesiei bunului. Eu permit accesul pe stadion, dar nu ştiu dacă şi celelalte entităţi care nu au fost chemate în instanţă vor fi de acord. Aştept ca şi Adrian Mititelu să-şi retragă afirmaţiile că eu controlez instituţii ale statului şi fac presiuni asupra justiţiei, când a primit un cadou atât de surprinzător pentru oricine”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad